2020-04-09 04:52

Consiliul Judeţean Brăila face afaceri cu fostul şef al jandarmilor din judeţ

 |  19:15
Consiliul Judeţean Brăila face afaceri cu fostul şef al jandarmilor din judeţ

Firma unor foşti jandarmi brăileni păzeşte obiectivele administrate de Consiliul Judeţean. Societatea Service Guard SRL aparţine unui fost jandarm, Cornel Muşat, multiplu campion mondial şi european la karate, asociat cu fostul şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, în perioada 1998 – 2003, colonelul Alexandru Alexandru.

Firma a primit în acest an nu mai puţin de şase contracte de la Consiliul Judeţean Brăila pentru a păzi obiectivele din municipiul Brăila, aparţinând CJ, Centrului Militar Judeţean şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi pentru Aeroportul Ianca. Service Guard a încheiat un contract având acelaşi obiect şi cu Spitalul Judeţean de Urgenţă. Valoarea totală a serviciilor prestate de firma fostului şef al IJJ Brăila pentru Consiliul Judeţean se ridică la 620.000 lei, din care, numai paza aeroportului până în luna februarie a anului viitor costă peste 100.000 de euro. Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila plăteşte firmei Service Guard aproape 400.000 lei.

La toate licitaţiile organizate de Consiliul Judeţean Brăila, firma Service Guard a fost singurul ofertant. Nici nu este de mirare, atâta vreme cât reprezentanţii CJ nu au publicat nici un anunţ şi nu au organizat nici o licitaţie electronică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639265-06-16

Mai multe imagini:
Consiliul Judeţean Brăila face afaceri cu fostul şef al jandarmilor din judeţ
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine