2019-05-26 02:11


CONSTANȚA: a fost găsit trupul bărbatului din care iniţial se descoperise doar piciorul. DETALII înfiorătoare

 |  17:19
CONSTANȚA: a fost găsit trupul bărbatului din care iniţial se descoperise doar piciorul. DETALII înfiorătoare

Poliţiştii şi procurorii constănţeni au găsit, luni, în curtea unei case din Istria, întreg trupul bărbatului din care iniţial se găsise doar un picior carbonizat. Anchetatorii au stabilit că victima a fost ucisă şi apoi incendiată, principalul suspect fiind un bărbat de 62 de ani.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, poliţiştii şi procurorii au continuat cercetările, luni, după ce piciorul unui bărbat fusese găsit carbonizat în localitatea Istria, reuşind să găsească apoi şi trupul victimei.

În urma cercetărilor au stabilit că, la sfârşitul săptămânii trecute, între bărbatul mort, în vârstă de 49, şi agresorul său, de 62 de ani, a izbucnit un conflict pe fondul consumului de băuturi alcoolice, potrivit News.ro.

La un moment dat, bărbatul de 62 de ani ar fi luat un topor cu care l-a ucis pe celălalt. Iniţial, el a dat foc cadavrului, iar apoi l-a îngripat în curtea casei.

Totuşi, trupul neînsufleţit a fost găsit de nişte câini, iar aceştia ar fi rupt o bucată de picior. Aceasta a fost găsită luni de un localnic care a anunţat autorităţile.

Anchetatorii continuă investigaţiile pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut faptele.

foto: NEWS.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-10

TAGURI: constanta, picior barbat, victima, suspect
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG