2020-06-02 13:21

Constantin Hogea, primarul din Tulcea, rămâne în arest preventiv

 |  12:24
Constantin Hogea, primarul din Tulcea, rămâne în arest preventiv

Constantin Hogea, primarul orașului Tulcea, rămâne în arest preventiv după ce Curtea de Apel Galați a respins contestația sa. El este acuzat că a luat mită un apartament de trei camere pentru a permite construcția unei clădiri de apartamente în apropierea unor obiective cu regim special.

Curtea de Apel Galați a respins vineri seara contestația depusă de Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea acuzat de fapt de corupție, la măsura arestării preventive. Decizia Tribunalului Galați de arestare preventivă pentru 30 de zile a fost astfel menținută. El este acuzat de luare de mită, în timp ce Constantin Cornel Georgescu, administratorul unei societăți comerciale, este acuzat de dare de mită. Potrivit Agerpres, și Valeria Hogea, soția primarului, este acuzată de complicitate la luare de mită.

Potrivit DNA, primarul a primit mită un apartament cu trei camere pentru a semna, împreună cu arhitectul șef din Primăria Tulcea, Maria Brudiu și secretarul primăriei, Constantin Valer Pop, o autorizație de construire a unui bloc de locuințe în apropierea unor obiective cu regim special. Avizele de la Ministerul Justiției și Ministerul Apărării Naționale, necesare pentru începerea lucrările, nu fuseseră obținute. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-06Parerea ta...

ALO SERVICIILE
07 Iun 2015

La fel si in cartierele Damaroia si Bucuresti Noi , dezvoltatori imobiliari tigani , au dat cite un apartament in cele 500 blocuri construite ilegal .
EU
09 Iun 2015

Nu prea va informati cand scrieti articole. Pop Valer este fostul arhitect sef al municipiului, iar Maria Brudiu este secretarul municipiului. E a nu stiu cata stire in care vad confuzia de mai sus. O zi buna!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine