2020-08-10 19:40

Consulul Silviu Ionescu, eliberat de Judecătoria Sectorului 3

 |  17:41
Consulul Silviu Ionescu, eliberat de Judecătoria Sectorului 3

JudecătoriaSectorului 3 a admis o cerere de eliberare sub control judiciar formulată defostul însărcinat cu afaceri Silviu Ionescu, în dosarul privind accidentul dindecembrie 2009, de la Singapore. Decizia Judecătoriei Sectorului 3 poate fiatacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti.

Ministerulde Externe din Singapore a anunţat că va continua să monitorizeze cazul luiSilviu Ionescu şi că se aşteaptă ca autorităţile române să îşi onorozeasigurările date potrivit cărora va fi făcută dreptate în acest caz. "Trebuiesă respectăm decizia instanţei, dar înţelegem că procurorii români o vor ataca.În orice caz, acest lucru nu înseamnă că el nu va fi judecat", se aratăîntr-un comunicat al serviciului de presă al Ministerului singaporez deExterne, difuzat după ce Judecătoria Sectorului 3 a admis o cerere de eliberaresub control judiciar formulată de fostul însărcinat cu afaceri Silviu Ionescu."Vom continua să monitorizăm situaţia şi ne aşteptăm ca autorităţileromâne să îşi onoroze asigurările date potrivit cărora va fi făcută dreptate înacest caz", se mai arată în declaraţia citată.

SilviuIonescu a fost trimis în judecată în 1 iulie, de către procurorii Parchetuluiinstanţei supreme, care îl acuză de ucidere din culpă, vătămare corporală dinculpă, părăsirea locului accidentului şi fals în declaraţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-08-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz