2020-04-05 23:19

Contract cu dedicație de la finul lui BĂDĂLĂU pentru afaceristul de casă al familiei BĂDĂLĂU

 |  11:51
Contract cu dedicație de la finul lui BĂDĂLĂU pentru afaceristul de casă al familiei BĂDĂLĂU

Consiliul Județean Giurgiu, condus de către Marian Mina - “Scheletul”, finul baronului PSD Niculae Bădălău, a atribuit cu dedicație, pe 25 septembrie 2018, prin selecție de ofertă, un contract pentru “Modernizarea DJ 507 Giurgiu-Oinacu-Braniștea-Gostinu, 15,626 km - proiectare și execuție”.

Însă, surpriză! Contractul, în valoare de 16.166.899,41 de lei, reprezentând circa 3.500.000 de euro, a fost atribuit firmei Kirlic Group SRL Călugăreni, județul Giurgiu, adică tocmai uneia dintre societățile controlate de “regele asfaltului” din acest județ, afaceristul George Cușă (FOTO). Acesta este nimeni altul decât nașul fiului baronului giurgiuvean Bădălău, Gabriel Bădălău, care, anul trecut, a achiziționat, pentru 4.000.000 de euro, hotelul Alcor din Mamaia.Trebuie precizat că, la sfârșitul săptămânii trecute, George Cușă și soția sa, Paula, au cununat-o pe fiica șefului Poliției Rutiere Giurgiu, comisarul șef Marian Popescu,, iar printre invitați s-a numărat și președintele CJ Giurgiu, Marian Mina, care a onorat petrecerea de la Comana și în contul unei obligații mai vechi către socrul mic. Practic, prin atribuirea acestui contract de circa 3.500.000 de euro, s-a parafat o afacere serioasă în marea familie Bădălău, adică “”Scheletul” - finul lui Niculae Bădălău, a dat un contract pentru nașul fiului lui Nae Bădălău, George Cușă, nepotul fostului senator PSD, Cătălin Voicu!  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-04Parerea ta...

MAFIA PSD.
04 Oct 2018

Aceasta este Romania puscariasului draknea si a analfabetei dancila , care MINTZEA IERI LA STRASBOURG CA ROMANII ''ne iubesc''. Aceasta-i Romania in care trei milioane de asistati , analfabeti functionali ,interlopi si alte gunoaie voteaza fara discernamânt ''STATUL MAFIOT ''.
ROMANI
04 Oct 2018

boicotati referendul curului
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine