2019-07-23 08:17

Copil folosit în CONTRABANDĂ cu AUR! Ce s-a descoperit pe Aeroportul din Cluj-Napoca

 |  14:21
Copil folosit în CONTRABANDĂ cu AUR! Ce s-a descoperit pe Aeroportul din Cluj-Napoca

Trei kilograme de bijuterii din metal galben, presupuse a fi din aur, au fost descoperite ascunse în șosete, în bagajul de cală al unui copil în vârstă de 14 ani, pe Aeroportul din Cluj-Napoca. Acesta venea din SUA și urma să fie preluat de un adult, informează Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis duminică de Poliția de Frontieră, poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Cluj-Napoca în cooperare cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Cluj-Napoca au descoperit, ascunse în şosete, în bagajele de cală ale unui copil în vârstă de 14 ani, aproximativ trei kilograme de bijuterii din metal galben, presupuse a fi aur, pentru care nu existau documente legale.

Bijuteriile au fost găsite vineri, la aterizarea zborului pe Aeroportul Cluj-Napoca, în jurul orei 14.30.

„S-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind din SUA, via Munchen, un cetăţean român, minor, în vârstă de 14 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Vâlcea. Acesta beneficia de serviciul de însoţire minori al companiei aeriene, urmând să fie preluat de un adult care îl aştepta în aeroport. Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit inclusiv al bagajelor de cală, fiind descoperite ascunse, în şosete, mai multe bijuterii din metale şi pietre preţioase (cercei, inele, brăţări, pandantive cu pietre de culori şi mărimi diferite) în greutate totală de 2.956 grame, având valoarea de aproximativ 472.000 lei”, se arată în comunicatul citat.

Bijuteriile a fost reţinute de către autoritatea vamală şi predată Trezoreriei Cluj, urmând a fi trimise pentru evaluare şi expertiză.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru infracţiuni de contrabandă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-28Parerea ta...

CIUMA ROSIE PORCINA
28 Oct 2018

valceanul era de la firma BERCEAMONDIAL-BONANZA din California-Valcea si se ocupa cu plimbatul aurului de la Valcea la California si retur..ha ha ha stupid people
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray