2019-08-20 01:42

Copil RĂNIT GRAV într-un parc, unde o bucată de fier i s-a înfipt în cap

 |  13:18
Copil RĂNIT GRAV într-un parc, unde o bucată de fier i s-a înfipt în cap

Dosar penald in rem deschis de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă, după ce un copil de 11 ani a fost grav rănit într-un parc. Totul s-a întâmplat la Călărași. În urma incidentului, Primăria oraşului a decis să închidă imediat locul de joacă pentru a-l reabilita. Doar dacă se întâmpla o astfel de nenorocire se vede că trebuie acționat. Iar foarte multe alte locuri de joacă din țară sunt veritabile pericole vitale pentru sute de mii de copii.

Copilul de 11 ani a fost rănit grav la cap în timp ce juca fotbal împreună cu mai mulţi prieteni pe un teren din Parcul Luceafărul din municipiul Călăraşi. La un moment dat, încercând să treacă printr-un gard în căutarea unei mingi, a rămas prins între sârmele gardului, iar o bucată de fier i s-a înfipt în cap, scrie Mediafax. Băiatul a fost scos în urma unei intervenţii dificile a pompierilor militari şi a cadrelor medicale de la Ambulanţa din Călăraşi, echipajul de descarcerare fiind nevoit să taie fierul care era intrat câţiva centimetri în capul copilului.

Ulterior, micuțul a fost dus la spital, conştient şi cooperant, iar apoi a fost apoi preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Bucureşti, la Spitalul Bagdasar Arseni, unde a suferit o intervenţie chirurgicală.

În urma incidentului, autorităţile locale din Călăraşi, care au în administrare parcul, l-au închis, marţi, şi au început să repare gardul împrejmuitor.

„Lucrări de întreţinere a locurilor de joacă din parcurile municipiului Călăraşi se fac anual, dar, din păcate, încă nu se ajunsese în Parcul Luceafărul. S-a luat decizia închiderii parcului şi repararea gardului şi celorlalte probleme. De asemenea, s-a dispus verificarea tuturor parcurilor şi locurilor de joacă din oraş şi remedierea oricăror probleme posibile”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Primăriei Călăraşi, Elena Rogoz.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray