2020-08-10 12:21

Crimă la Hunedoara. Un italian și-a ucis tatăl cu mai multe lovituri de cuțit

 |  11:42
Crimă la Hunedoara. Un italian și-a ucis tatăl cu mai multe lovituri de cuțit

Un italian în vârstă de 24 de ani şi-a omorât tatăl cu mai multe lovituri de cuţit. Cei doi au avut altercaţie violentă în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, iar crima s-a petrecut  în locuinţa victimei din satul hunedorean Sântandrei, în apropierea municipiului Deva. Agresorul se afla în vizită la tatăl său, un om de afaceri italian care se stabilise în satul Sântandrei împreună cu concubina şi fetiţa acestora.

'Echipa operativă coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara a stabilit că între agresorul Gianmarco M., de 24 de ani, şi tatăl acestuia, Gianfranco M., de 61 de ani, a avut loc o altercaţie, pe fondul unor neînţelegeri familiale mai vechi. Tânărul se afla în vizită la tatăl său şi a pătruns, folosindu-se de o scară, în balconul situat la etajul 1 al imobilului unde se afla bărbatul, concubina acestuia şi fiica celor doi. Suspectul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un cuţit, cauzându-i leziuni incompatibile cu viaţa', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, inspector principal Bogdan Niţu.

Tânărul a fost identificat de echipa de poliţişti în apropierea locuinţei în care a avut loc agresiunea. El a fost reţinut şi va fi prezentat magistraţilor de la Tribunalul Hunedoara cu propunere de arestare preventivă, fiind învinuit de omor calificat, informează Agerpres. De asemenea, agresorul va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639573-07-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz