2019-10-14 09:53

CRIMINALA de la METROU a părăsit arestul Poliției Capitalei. Unde a fost mutată

 |  14:04
CRIMINALA de la METROU a părăsit arestul Poliției Capitalei. Unde a fost mutată

Femeia acuzată că a omorât o tânără după ce a împins-o pe şinele de metrou, a fost transferată din arestul Poliţiei Capitalei la Spitalul Penitenciar Jilava, scrie Agerpres.

"Femeia se află în custodia Spitalului Penitenciar Jilava şi este supravegheată din punct de vedere medical. Ea a fost adusă pe 13 decembrie, ieri seară. Medicul curant va decide, în funcţie de diagnostic, perioada spitalizării", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Spitalului Penitenciar Jilava, Denisa Ene, care a mai precizat că datele medicale şi diagnosticul unei persoane sunt confidenţiale. Potrivit unor surse judiciare, femeile aflate în celula unde urma să fie transferată Magdalena Şerban, din arestul central al Poliţiei Capitalei, au protestat faţă de prezenţa acesteia. Femeia de 36 de ani care a împins o tânără pe linia de metrou în staţia Dristor I, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă, însă este executorie. Femeia a fost pusă sub acuzare de procurorii Parchetului Capitalei pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tentativă de omor.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-14

In legatura cu acest articol...

Reacția ministrului Carmen Dan după TRAGICUL incident de la METROU

CRIMINALA de la metrou a fost ARESTATĂ

IMAGINI ȘOCANTE: momentul CRIMEI de la metrou
Parerea ta...

ANONIM
14 Dec 2017

In urma proiectului de lege elaborat de mafia psd , unde probele vido nu mai sunt valabile , aceasta este libera. Asta au dorit votantii psd.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray