2020-06-02 01:41

Criminalul din Braşov era consumator de droguri și de alcool. Ce au găsit polițiștii în mașina sa

 |  01:02
Criminalul din Braşov era consumator de droguri și de alcool. Ce au găsit polițiștii în mașina sa

Ucigaşul din Braşov care şi-a ucis cu sânge rece soţia şi cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băieţel de 13 ani, a recunoscut în faţa anchetatorilor că era consumator ocazional de cannabis.

În urma verificărilor făcute de poliţişti în autoturismul acestuia poliţiştii au desoperit urme de droguri. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa unor substanţe când a comis crimele.

De asemenea, el urmează să fie supus unei expertize psihiatrice în perioada următoare. Ancheta a mai scos la iveală faptul că bărbatul era şi consumator de alcool.Totodată, vecinii au spus că bărbatul venea deseori acasă şi că mirosea puternic a alcool şi că a urmat cure de dezalcoolizare.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul din Braşov, bărbatul în vârstă de 43 de ani a spus în cadrul anchetei că luni a mers la Mănăstirea Şinca Veche unde s-a rugat şi a participat la o prelegere ţinută de o măicuţă, care prezenta mănăstirea unor turişti. Camerele de luat vederi l-au surprins în incinta mănăstirii.

Criminalul a povestit anchetatorilor că le-a făcut un bine soţiei şi copiilor lor prin această faptă, considerând că ei se află acum într-o lume mai bună.

El a spus că întâi şi-a omorât soţia, apoi fata, iar la urmă băiatul, cele trei persoane fiind ucise în timp ce dormeau.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine