2020-02-21 18:31

Criminalul din Caracal scapă de testul poligraf

 |  10:18
Criminalul din Caracal scapă de testul poligraf

Apar informații noi în cazul crimelor din Caracal. Procurorii au luat o decizie de ultimă oră. Criminalul din Caracal scapă de testul poligraf.

Acesta ar fi fost amânat după ce Gheorghe Dincă a fost audiat timp de mai multe ore. Criminalul nu și-a schimbat declarațiile. Acesta a recunoscut, din nou, că le-a ucis pe cele două fete.

Procurorii vor relua, astăzi, cercetările la casa acestuia și îl vor duce și pe agresor la fața locului. În ciuda declarațiilor acestuia, părinții Alexandrei speră ca aceasta să fie în viață.

Ioan Măceşanu, tatăl Alexandrei, a făcut joi seara un apel către cei care i-au luat fata să o aducă înapoi, susţinând că ea este încă în viaţă.

„Este prima şi ultima declaraţie pe care o fac. Vreau să fim lăsaţi în pace, să nu mai fim hărţuiţi. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în acest caz, tuturor care caută, care cercetează în continuare. Vreau să le spun celor care ştiu despre ea, care au luat-o, vreau să o aducă, chiar dacă o lasă la o margine… (…) Nu mă mai interesează cine a făcut asta. Vreau să o aducă, ca să ne reluăm viaţa de dinainte. (…) Cei care au luat-o, să o aducă acasă. (…) Noi credem că fata noastră este în viaţă. Ne rugăm în fiecare seară”, a spus tatăl Alexandrei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine