2020-07-14 10:55

Cristian Rizea îl dă pe Nicoale Bănicioiu pe mâna ANI şi DNA

 |  11:40
Cristian Rizea îl dă pe Nicoale Bănicioiu pe mâna ANI şi DNA

Fostul deputat PSD, Cristian Rizea, condamnat la patru ani de închisoare, dar dispărut din ţară, face o dezvăluire încredibilă în cartea sa, „Spovedania lui Rizea”, despre fostul său coleg de partid, Nicolae Bănicoiu, fost ministru al Sănătăţii în cabinetul Ponta.

„Observ că imediat după demisia ministrului Costache areacționat rapid și amicul Nicolae Bănicioiu care l-a acuzat pe acesta că fuge de răspundere ! Nu îl cunosc pe acest Victor Costache dar din câte înțeleg omul nu a dorit să-și pună semnătura pe niște contracte de achiziții pasibile de a ajunge curând pe masa procurorilor!

Știu că ți-e dor de minister Nicule și de bugetul de acolo mai ales și ti-ai dori să revii la fel ca și o parte din cei din Sistem care te-au sprijinit și ți-au tolerat greșelile pe care știm amândoi că le-ai făcut ....Totuși mă așteptam să fii mai echilibrat știind de fapt foarte bine motivele acestei demisii inopinate!

Sunt printre foarte puținii care te cunosc mult prea bine ca să nu-ți recunosc „oportunismul salvator”! M-aș opri totuși aici fără să mai spun și alte lucruri pentru că nu vreau să te știu foarte stresat mai ales acum de când ți-ai anulat programul de deplasări externe cu care te obișnuisei atât de mult în ultimii ani, cred că deja îți „pute” să stai cu „pulimea” prin România după cum observă oricine din postările de pe Instagram atât ale tale cât și ale soției tale…

Apropo ți-ai terminat deja renovarea vilei din strada Gârlei din sectorul 1, cea care nu apare în Declarația de avere? Știu că apelasei la prietenul nostru Dorin Popescu, fost consilier general PSD la Primăria Capitalei să-ți facă un deviz estimativ ...”.

Practic, prin această dezvăluire, Cristian Rizea anunţă că Bănicioiu şi-a tras o vilă în Capitală, fără o menţioneze în declaraţia de avere, ceea ce l-ar duce pe fostul ministru al Sănătăţii în vizorul Agenţiei Naţionale de Integritate şi al DNA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-11Parerea ta...

CIUMA ROSIE BOLSEVICA
11 Mai 2020

astia sunt toti niste puscariabili si tradatori-orice tara le dadea pedeapsa cu moartea
CONSTANTIN
11 Mai 2020

Cenzura ,cenzura ,este la mare cinst si caurare
CONSTANTIN
11 Mai 2020

Rizea este doar un drogat!!!Bancoiu om cinstit si ocupat ,a mai facut confuzii intre punga statului si portofelul sau. El a muncit pentru tara si popor si cum face parte din popor si a incasat anticipat beneficiile! Astazi toti sunt ocupati cu pandemia,cine mai are timp sa verifice declaratia de avere a lui B???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz