2019-10-20 04:43

CRISTOIU îl face mincinos pe GHIȚĂ: “În jurnalul lui UDREA nu există așa ceva!”

 |  22:28
CRISTOIU îl face mincinos pe GHIȚĂ: “În jurnalul lui UDREA nu există așa ceva!”

Jurnalistul Ion Cristoiu afirmă că în jurnalul fostului deputat Elena Udrea nu există nicio referire la momentul la care face referire Sebastian Ghiță într-o nouă înregistrare făcută publică joi, potrivit căreia generalul Florian Coldea de la SRI l-ar fi șantajat pe Victor Ponta, pe vremea când acesta era premier, pentru a propune numirea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror șef al DNA.

"În jurnalul Elenei Udrea nu există nicio referire la acest moment. Din punctul ăsta de vedere, nu pot să spun că există. Există numai referiri la Sebastian Ghiță, de unde rezultă că Elena Udrea se cunoștea cu Ghiță foarte bine. Dânsul m-a invocat pe mine ca posesor al jurnalului. Eu v-am spus acum oficial că în jurnalul Elenei Udrea nu există o referire la acest moment. Dacă nu există, nu există", a declarat Cristoiu, pentru Agerpres.

El mai spune că, din câte știe, niciodată șeful operativ al serviciului nu se întâlnește cu premierul sau cu președintele fără șeful SRI.

"Deci, dacă aceste întâlniri au avut loc, au avut loc cu Coldea plus domnul George Maior. Indiferent de relația domnului Ghiță cu serviciul, nu cred că șeful antenei CIA se întâlnea de două ori pe săptămână cu domnul Sebastian Ghiță. E vorba de șeful antenei. Nu se poate întâlni, chiar dacă domnul Ghiță era ofițer. Nu se poate întâlni cu un colaborator de două ori pe săptămâna. E cam mult", a adăugat Cristoiu.

Fostul deputat Sebastian Ghiță susține, într-o nouă înregistrare difuzată joi de România TV, că generalul Florian Coldea de la SRI l-a șantajat pe Victor Ponta pe vremea când acesta era premier pentru a propune numirea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror șef al DNA.

El mai susține că a fost direct implicat în numirea Laurei Codruța Kovesi la șefia DNA prin prisma legăturilor pe care le avea cu Florian Coldea și cu Elena Udrea.

"Așa am ajuns să fiu direct implicat în numirea Laurei Codruța Kovesi la DNA în 2014. Eram prieten cu ea, eram prieten cu Florian Coldea și prieten cu Victor Ponta. Aveam un canal de comunicare cu Traian Băsescu, prin Elena Udrea. Eu sunt persoana care a însoțit-o pe Elena Udrea la biroul lui Victor Ponta și despre care Elena Udrea a declarat public. (...) Toate aceste lucruri pot fi confirmate și de Victor Ponta, și de către Elena Udrea, și de către Ion Cristoiu, citind jurnalul Elenei Udrea, și chiar de Traian Băsescu", a mai spus Ghiță în înregistrarea difuzată de România TV.

Citește și

GHIȚĂ, o nouă înregistrare: „COLDEA l-a șantajat pe PONTA!”. Vezi ce i-ar fi cerut generalul SRI fostului premier

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-05Parerea ta...

ANONIM
06 Ian 2017

"Sfantul Ion Cristoi", marturisitor al presei romanesti il contrazice pe "domnul Ghita" ? Sfantul Martir Marturisitor Ion Cristoi , evlavios ,asa cum este cunoscut, se increde in Jurnalul doamnei Elena Udrea care probabil ar trebui sa il concureze pe cel al Annei Frank, mai abitir decat dezvaluirile domnului Ghita ?
ANONIM
06 Ian 2017

Cititi si voi la comentariul anterior "Sfantul Martir Marturisitor al Presei Romanesti Ion Cristoiu" ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray