2020-05-31 13:58

CSM, precizări despre procedurile pentru reînvestirea Laurei Codruţa Kovesi la DNA

 |  12:59
CSM, precizări despre procedurile pentru reînvestirea Laurei Codruţa Kovesi la DNA

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) va finaliza pe 25 martie procedurile de avizare a propunerii ministrului Justiției de reînvestire a Laurei Codruța Kovesi la conducerea CSM.

"Secția pentru procurori (...) a aprobat calendarul de desfășurare a activităților prevăzute în procedura de avizare a propunerii ministrului justiției pentru reînvestirea în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție a doamnei procuror Laura Codruța Kovesi. Procedura avizării se desfășoară conform dispozițiilor art. 54 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată cu modificările și completările ulterioare, art. 211 din H.C.S.M. nr. 193/2006 pentru aprobarea Regulamentului privind transferul și detașarea judecătorilor și procurorilor, delegarea judecătorilor, numirea judecătorilor și procurorilor în alte funcții de conducere, precum și numirea judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător, art. 40 lit. h din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată, respectiv a Hotărârilor nr. 161/2011 și nr. 105/2013 ale Secției pentru procurori prin care au fost stabilite criteriile, subcriteriile și indicatorii privind standardele de evaluare a interviului și a lucrărilor candidaților pentru numirea în funcții de conducere", se arată în comunicatul CSM.

Potrivit calendarului stabilit, în cursul zilei de miercuri va fi pus în dezbatere publică proiectul de management și vor fi efectuate verificările asupra candidaturii. De asemenea, pe data de 24 va avea loc intervievarea candidatului, iar pe 25 martie transmiterea avizului către Ministerul Justiției.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-09Parerea ta...

TEORII CSM-ISTE
09 Mar 2016

De obicei "praftica" ne "omoară". La ce manevre s-au tot făcut până acum împotriva DNA-ului și a d-nei Codruța Kovesi care nu s-au rezumat la teorii ci au avut și rezultate CSM-ul începe să bată apropouri teoretice. Se vor lăsa impresionați, cum e la moda trendy, de tot felul de teoreticieni candidați și posibil vor identifica un alt candidat care să facă praf totul !?
TRECATOR
09 Mar 2016

Si se intilneste cu Plescoi in Parlament , iar Bica colega este doar suspendata .Topoliceanu ramine cu bani si functia . Astea sint legile lui Matrozu cu ajutorul lor .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine