2019-10-19 20:32

CTP, RĂZBOI TOTAL cu Ion Ţiriac. Atac la adresa CELUI mai BOGAT ROMÂN

 |  18:01
CTP, RĂZBOI TOTAL cu Ion Ţiriac. Atac la adresa CELUI mai BOGAT ROMÂN

Cristian Tudor Popescu a avut o reacție dură după ultimele declaraţii ale lui Ion Ţiriac, care a susținut că dosarele de corupție din România "sunt ridicole" și din cauza lor "ne facem de râs în toată lumea". "România nu e o țară coruptă, e doar o percepție moștenită din generație în generație", a mai spus Ion Ţiriac.

Cristian Tudor Popescu a dat de înțeles că omul de afaceri nu înțelege gravitatea situației din România din simplul fapt că nu se lovește de efectele corupției: nu se tratează în spitalele din România, nu merge la ghișeu să plătească impozite etc.

CTP a reamintit și faptul că Ion Țiriac, atunci când fiul său era vizat într-un caz legat de droguri, a făcut tot ce i-a stat cu putinţă ca să influenţeze mediatic acel verdict. Nici nu a fost nevoie să dea șpagă unui judecător, ci a fost suficient să-și facă apariția.

"Probabil Ion Ţiriac n-are cunoştinţă de lucruri mai serioase, gen Microsoft, chestii de sute de milioane de euro, care rivalizează cu averea lui. Dl. Ţiriac spune că ne facem de râs la Bruxelles. Sunt arestaţi şi condamnaţi un premier care a furat geamuri, referitor la Năstase, şi altul pentru o damigeană de ţuică şi nişte cârnaţi. Cum adică? Se face de râs justiţia, care i-a condamnat pe aceşti domni care erau în funcţii de premier şi ministru, sau ne fac de râs ei pentru că s-au pretat la termopane, şi ţuică şi cârnaţi? Nu, dl. Ţiriac crede că nu, că justiţia s-a făcut de râs că i-a condamnat pe acei domni", a spus Cristian Tudor Popescu.

"Nu e coruptă România. Pot să înţeleg asta, pentru că Ion Ţiriac, când are câte o problemă la organism, mai schimbă câte o piesă la cele mai bune spitale din lume. Nu cred că s-a dus să se trateze la Fundeni, Municipal sau Sf. Ioan şi nu cred că a luat pe aici vreun pioceanic, o infecţie. Copiii lui Ion Ţiriac nu cred că au avut de-a face cu şcoala la plic în România şi cu WC-ul în curte, şcoala la plic de la cursul primar până la universitate şi doctorat. Copiii lui au urmat şcolile cele mai prestigioase din această lume. Nu cred că Ion Ţiriac a stat să-şi plătească impozitele pe la vreun ghişeu în ţară. Nu cred că Ion Ţiriac, când fiul lui a fost acuzat într-un caz legat de droguri, atunci a făcut tot ce i-a stat cu putinţă ca să influenţeze mediatic acel verdict. Nu avea nevoie să dea şpagă unui judecător pentru asta, aşa cum fac alţii în această ţară, unde nu există coruptie cum spune el. A fost suficient să-şi facă apariţia", a mai spus CTP.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-08Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Apr 2018

e buna Romania cum dracu,furi miliarde de euro si dupa aia vanezi cu smekerii sute de mistreti pe care-i lasi sa putrezeasca....dupa aia UDrea fura miliarde de euro din banii europeni ca sa-si faca palate pe numele lui Tiriac in baneasa...si hoteluri cu mafiotii in Delta Dunarii,Sfantu gheorghe,Sulina,pe Litoral cu Mazare Tiriac e domnul COCAINA FARA FRONTIERE...sigur ca totul e bine..are mare dreptate CTP-ul Romania e corupta pentru 99% din romani si europeni,si pentru retul de 1% de mafioti e o gasca buna de jumulit de resurse si miliarde de euro....Tiriac a fost dat afara si de la Unicredit si de la alte afaceri,nu mai prezinta interes,nu mai are ce CIORDEALA sa mai faca pentru mafioti
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Apr 2018

si in timp ce MAFIA BOLSEVICO-SECURISTA ILIESCU-FSN IMPARTE MILIARDE DE EURO DE CIORDEALA sunt o gramada de oameni CARE NU SI-AU PRIMIT PROPRIETATILE FURATE DE ACEIASI BOLSEVICO-MAFIOTI....DECI AVEM BARONIADA DE CIORDEALA BOLSEVICO-MAFIOTA de dupa 1989
LEVST.
08 Apr 2018

VULPOIUL SI TAPUL (Fabula rasa) -primo tempo- ... Unde judecatorii sunt lupii, pe umeri cu blani de capra,/ Iar iezii lor, trag la turmele flamande, de milioane tzeapa!/ Aceasta minune se intampla si nu chiar foarte rar,/ Ca si in jungla cocainei moshita de Pablo Escobar!/ Probabil doar pentru ca au aceleasi tipuri de umori,/ Sau, doar pe flamurile mandre, aceleasi trei culori./ (Spune-se ca unu' chiar face de la Pablito scoala,/ Ca are tata-sau rachete si lungi mustatzi in oala !/ Si are malai, ma rog , faina, as zice cu purcoiul,/ Si ii ridica mingea la fileu, marelui jude:vulpoiul!)/ In timpul de domnie al acestor 2 reale dobitoace,/ In paduricea carpatina putea sa fie tihna, pace!..."(2009-"Vulpoiul si Tapul"- poeziile.com- "NOAPTEA PETUNIILOR") Tiriac a fost si bun tenismen, foarte bun antrenor( si a adus un serviciu Romaniei), dar vocatia lui a fost sa faca bani( mai ales prin speculatii), chiar si in Germania cea stricta , insa in Romania (fara reguli sau oricum grosolan incalcate) ,tiriac nu numai ca a facut speculatii la limita, dar sunt sigur ca el insusi a dat spagi, tocmai pentru a-i reusi afacerile...Sunt toal de acord cu CTP, tiriac apara coruptii din tara, tocmai pentru ca se stie bagat in unele scheme murdare si ilegale..
ANONIM
09 Apr 2018

POPORUL ROMAN NU POATE EVOLULA DE MII DE NAI DIN CAUZA UNOR ANOMALII SOCIALE. MUSTACIOSUL (fara repere morale, fara rusine, fara bun simt, etc) CRESCUT MAI MULT LA CASA DE COPII (in urma cu cca10-15 ani nu a vrut sa-si ajute matusa care a avut grija de el cu 1-2 mii de euro pt inmormantare) DUPA REVOLUTIE A VENIT IN TARA ca om de afaceri A LUAT UN COMPLEX DE LANGA BRASOV PENTRU INGRIJIREA ORFANILOR (LIPSITI DE TATA SI DE MAMA) pe care i-a vandut (CCA 42 DE ORFANI) in Germania pentru ORGANE. Baroneasa Emma Harriet Nicholson pe timpul cand NASTASE SAPTE CASE era premier , a venit ca si comisar UE sa verifice situatia ORFANILOR. Tiriac i-a facut cadou acesteia un elicopter de 1,5 milioane de dolari si s-a pus batista pe tambal vis a vis de atrocitatile comise de mistaciosul devenit milionar peste noapte. Cele 1,5 milioane de dolari au fost recuperate de catre TIRIAC cu ajutorul unei H.G. semnate de Nastase prin care s-a importat din Germania un contigente de 40 mii de autoturisme noi fara taxe vamale. ROMANIA DUPA LOVITURA DE STAT DIN DEC 1989 A FOST CAPTURAT DE CATRE MAFIOTII ROMANI TRADATORI DE NEAM care scufunda tara din ce in ce mai mult. VULPEA CU DOI SI UN SFERTU LUI APARA PE TIRIAC si HOTIA IN ROMANIA SI NU NUMAI.
LEGILE LOR MAFIOATE
09 Apr 2018

TURNATORU SA INBOGATIT PRIN SLUGILE SI TRADATORI DE LA SECU . NU PLATESTE NICI UN INPOZIT LA STATUL ROMAN . OCOLESTE LEGILE NOASTRE PROASTE , FACUTE INTENTIONAT .
COCINA PSD
09 Apr 2018

in spatele afaceristului Tiriac sunt de fapt SECURISTII LUI PLESITA DE LA DIEadica MAFIA TIGANEASCA DIN OLT SI DOLJ-VALCEA....in frunte cu MAfioTUL iSARESCU..si bineinteles cei de la DOISIUN SFERT ....cum dracu este posibil sa te balacesti in cocaina si politia si procuratura sa te protejeze...CORUPtIE.....MAFIE .....COLCAIALA DE PORCI si MAFIoti
PAPUSI GOMFLABILE
09 Apr 2018

HA , HA , VREA SA FIE PRESEDINTELE TARI SA CONDUCA AFACERILE SI SOARTA TARI
PARLAMENTUL E VINOVATUL
10 Apr 2018

AJUTAT DE ,, STAT " A PĂCĂLIT TOTUL; PARALEL CU REALITATEA DISCERNE BINEEEEE !!!!
LEVST.
01 Mai 2018

Tiriac:"Cu tot respectul, are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea altceva pentru tenisul feminin."///Serena W.:"Mereu am spus că oamenii au dreptul o opinie. E clar că tenisul feminin este mai mult decât mine, mult mai mult. Dar voi vorbi cu el, credeți-mă! O să am o discuție cu el. Este un comentariu ignorant, o declarație sexistă! Poate că este un om ignorant."___----___ De acord cu Serena, nu vad -MACAR IN SPORT- nicio legatura cu varsta sau kilogramele, atata timp cat persoana respectiva "poate" si inca cum, face performanta...Daca zicea "90 kg si 1,50 m," poate facea un oarecare sens, desi , chiar si in asa caz, performanta primeaza(***)...E posibil ca Serena sa nu-si mai revina la forma ei de altadata( si nu este de blamat), insa are dreptul sa participe la orice intrecere sportiva, daca regulamentul ii permite...(***-cazul Maradona in fotbal si altele, sau -in film- Mikey Rooney si James Cagney)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray