2020-02-17 11:49

Cu NERVII la Pământ. Dragnea l-ar fi IZBIT de perete pe un coleg de partid

 |  17:28
Cu NERVII la Pământ. Dragnea l-ar fi IZBIT de perete pe un coleg de partid

Liviu Dragnea nu şi-a iesit din pepeni doar în faţa jurnaliştilor! Potrivit unor surse social democrate, întrebările jurnaliştilor au pus doar paie pe foc. Starea de iritare are legătură cu un singur lucru: certurile cu adversarii săi din partid. Cu ei s-a certat şi în plen şi în şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor. Astfel, Dragnea l-ar fi izbit pe Ciolacu de perete, anunţă Realitatea Tv.

Potrivit Ralucăi Turcan, Liviu Dragnea a avut o ieşire nervoasă şi în şedinţa Biroului Permanent:

"S-a dat cu pumnul in masă, nu-mi place să dau detalii de genul asta. Tot prin limbaj non verbal a transmis foarte multă agresivitate si vulnerabilitate", a spus Raluca Turcan, pentru Realitatea Tv.

Tot astăzi, președintele PSD Liviu Dragnea și-a pierdut firea într-o discuție cu jurnaliștii care l-au întrebat despre legea ce permite executarea la domiciliu a pedepselor de până la 5 ani de închisoare. ”Vorbiți cu Iohannis să dea un decret să mă împuște”, a spus Dragnea.

Întrebat despre legea care va permite executarea la domiciliu a pedepselor cu închisoarea de până la cinci ani, Liviu Dragnea a avut o izbucnire fără precedent.

”Despre ce lege e vorba? Şi cu ce dracu mă ajută pe mine? Că m-am săturat de toate aceste minciuni. Am înţeles că mă acuză. În afară de mine mai sunt oameni în ţara asta? Şi pe ei îi întrebaţi?”, a izbucnit Liviu Dragnea, pe holul Parlamentului. 

”Dacă voi fi condamnat cu ce mă ajută pe mine? Dacă mă întrebați înseamnă că aveți ceva în cap”, a tunat Dragnea spre reporterul care îi adresase întrebarea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-31

In legatura cu acest articol...

Ieșire nervoasă a lui Liviu Dragnea: Cu ce dracu mă ajută pe mine? Vorbiți cu Iohannis să mă împuște. Avertisment către Toader!
Parerea ta...

ANONIM
01 Noi 2018

De ce considerați că ziariștii nu îl întreabă pe Traian Băsescu, care pare a avea și unele interese ?
@ANONIM
02 Noi 2018

De ce considerati ca hoti si mafioti mari ,care au furat miliarde de euro de la stat nu sunt intrebati deloc De ce sunt ocrotiti de statul paralel (basescu iohanus caruia i s au inchis dosare grele,orban cu furt de 50 000 de euro etc)Pentru ca la noi tara este capusata de statul paralel
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine