2019-10-21 15:40

Cu Naşul la DNA

 |  19:50
Cu Naşul la DNA

Şeful FRF, Mircea Sandu, a spus ieri, după ce a fost la DNA pentru a i se prezenta învinuirea de abuz în serviciu în legătură cu dezafilierea Universității Craiova, că nu se gândeşte să se autosuspende din funcţie, întrucât decizia privind această echipa a fost luată în concordanţă cu regulamentele interne.

Mircea Sandu a precizat că hotărârea din luna iulie a Comitetului Executiv al FRF, prin care Universitatea Craiova a fost exclusă din toate competiţiile interne, a fost luată în baza unui regulament impus de FIFA. Şeful FRF a adăugat că toate aceste documente vor fi depuse la dosar pentru a-şi dovedi nevinovăţia. La rândul său, Cristian Ene, avocatul lui Mircea Sandu, a afirmat că cercetările în acest dosar au fost începute de procurorii anticorupţie, deoarece Adrian Mititelu a arătat în plângerea depusă la DNA că ar fi fost prejudiciat cu o sumă mai mare de un milion de euro prin decizia de dezafiliere.

Totodată, Mircea Sandu a arătat că problema dezafilierii ar urma să fie tranşată în cadrul unui proces civil. Pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 se află un dosar în care Universitatea Craiova a contestat hotărârea FRF de dezafiliere.

Cinci suporteri ai Universității Craiova l-au aşteptat, la DNA, pe Mircea Sandu, trei dintre aceştia fiind ridicaţi de jandarmi şi duşi la poliţie pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Suporterii şi-au motivat prezenţa prin faptul că doreau să-l intimideze pe Sandu, întrucât de ani buni „îşi bate joc” de echipa craioveană prin deciziile pe care le-a luat la nivelul federaţiei. Suporterii au mai susţinut că, de când este la șefia FRF, Sandu a acaparat instituţia şi o controlează cum vrea el, astfel că ar trebui să plece „în cătuşe” de la DNA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639263-03-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray