2019-10-20 03:43

Cum a FURAT polițistul pedofil o MOCHETĂ din sediul Parchetului General

 |  22:51
Cum a FURAT polițistul pedofil o MOCHETĂ din sediul Parchetului General

Poliţistul pedofil Eugen Stan, pe vremea când era jandarm, a furat o mochetă din sediul Parchetului General, condus la acea dată de Laura Codruța Kovesi. Deși a fost principalul suspect, cei care ar fi trebuit să-l ancheteze l-au sancționat doar cu o mustrare scrisă pentru neglijență, potrivit Sursa Zilei.

Nici în acest caz nu a fost făcută, însă, vreo anchetă, iar cei care ar fi trebuit să o facă au închis ochii și au pus umărul la „avansarea” lui Stan ca polițist la Rutieră.

Potrivit notei-raport a șefului IGPR, în toată cariera sa profesională, atât la Jandarmerie, cât și la Poliție, poliţistul pedofil Eugen Stan a fost apreciat cu calificativul „foarte bun” sau „foarte bine”.

Doar în anii 2012, 2011 și 2007 a primit calificativul „bun”. Tot în 2007 a primit, însă, și o “mustrare scrisă”, singura sancțiune disciplinară din activitate, pentru „neglijență manifestată în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu”.

"Era o mochetă veche, care fusese pusă de-o-parte pentru a fi înlocuită. O mochetă cu o formă circulară, care fusese utilizată pentru a fi așezată într-un rond. Stan a fost identificat drept autorul furtului pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din interiorul instituției. Pe numele lui nu a fost deschis un dosar penal, pentru că nu a existat o plângere. A primit, în schimb, doar o mustrare scrisă", se arată în raport.

Sancțiunea administrativă nu a fost suficientă pentru a opri o viitoare carieră în Poliție a lui Stan. A plecat la cerere, dar potrivit unui ordin de ministru, în vigoare la acea dată, într-o astfel de situație, pentru ca transferul să fie realizat unitatea cesionară (în cazul de față, Brigada de Poliție Rutieră) a transmis, la rândul ei, unității cedente (Jandarmeria Română) o solicitare expresă pentru transferul lui Eugen Stan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-16Parerea ta...

BLEAH!
17 Ian 2018

Ce scarbosenii populeaza peisajul statal !Portocala ,livia stanciu ,camelia bogdan si acest scarbos pedofil sustinut de alte scarbosenii Este de neanteles de ce jigodiile astea participa cu elan si zel la scufundarea tarii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray