2019-10-22 09:07

Cum confirma PONTA spusele lui Ghiță: ”Am fost amenințat!”

 |  22:43
Cum confirma PONTA spusele lui Ghiță: ”Am fost amenințat!”

În ultima înregistrare, Ghiță spune că Florian Coldea l-a amenințat cu închisoarea pe Victor Ponta când era premier dacă îndrăznește să facă autostradă între Comarnic și Brașov.

Spusele lui Ghiță au fost confirmate încă din iulie anul trecut de Victor Ponta. Iată ce spunea pe 26 iulie 2016 la România TV:

”Sunt oameni în România care pot să depună mărturie alături de mine că atunci când am vrut să semnăm Comarnic-Braşov ne-a zis cineva puternic - direct la DNA ajungeţi dacă faceţi Comarnic-Braşov. Domnul Băsescu ne-a zis public şi un alt domn ne-a zis în particular. Şi Boc a încercat, dacă ţineţi minte. Am încercat şi eu cu 60% în Parlament şi ministrul meu mi-a zis "ne bagă în puşcărie dacă facem Comarnic - Braşov.”, spunea Ponta în 2016.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-09

In legatura cu acest articol...

Ghiță ne arată imagini cu COLDEA la vila de la Cheia
Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
09 Ian 2017

ASA CA DECAT SA FACEM COMARNIC BRASOV AM FURAT BANII DE LA KAZMUNAI SI I-AM DUS IN DUBAI SI IN CHINA......NE-AM ALES SI NOI CU CATEVA SUTE DE MILIOANE DE EURO......CE PERSECUTIE TOVARASI.....IN LOC SA FURAM SI NOI CA NASTASE CATE DOUA MILIARDE DE EURO....AM LUAT DOAR CATEVA SUTE DE MILIOANE CA FRAIERII.....DIN CAUZA ASTA NE PERSECUTA CUCUVELELE MOV...PANTERA ROZ....CAII VERZI PE PERETI.........VACA VOPSITA DE LA MILKA......TOT FELUL DE ANIMALE PRECUM TOM SI JERRY...MIKEY MOUSE SI PINOKIO...DAR NU SE MAI POATE TOVARASI..PANA CAND ATATEA PERSECUTII..PANA LA URMA AVEM AFACERI DE SUTE DE MILOANE DE EURO IN TURCIA CHINA SI DUBAI...ALLAHU AKBARR
RECEANU SILVIU
09 Ian 2017

Crezi ca daca facea ce spui ponta mai era in libertate ?Asa pot spune si eu ca uite postacul asta demai sus a fost militian si a omorat oameni Ha!CE SPUI?sI CAND A FOST MILITIAN A FOST BATUT IN CAP SI ACUM UITE delireaza
GOGU
10 Ian 2017

Ai dreptate Silviu.....Sunt multi care delirează pe aici ....Oare de la bătăile in cap sau că nu au niciun neuron ?
ANONYMOUS
10 Ian 2017

Da-i in gat mister Ponta pe toti dulaii regimului Basist.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray