2019-10-22 09:27

Cum dezinformează DRAGNEA pe tema morții lui ADAMESCU. Vezi ce spune Tudor CHIRILĂ despre reacția șefului PSD în acest caz

 |  17:53
 Cum dezinformează DRAGNEA pe tema morții lui ADAMESCU. Vezi ce spune Tudor CHIRILĂ despre reacția șefului PSD în acest caz

"Adamescu (Dumnezeu să-l ierte) a decedat într-o clinică privată, nu în penitenciar. Cât de naiv să fii să crezi că lui Dragnea chiar îi pasă de altceva sau altcineva decât de procesul lui care are termen de judecată pe 31 ianuarie?", a scris miercuri actorul, cântărețul și blogger-ul Tudor Chirilă într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Reacția lui Chirilă vine după ce liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat, marţi, că Ministerul Justiţiei ar trebui să prezinte o situaţie cu numărul persoanelor care au murit în penitenciarele româneşti şi a argumentat că „azi noapte un om a murit în penitenciar", referindu-se la omul de afaceri Dan Adamescu.

„Nu vreau sa exploatez un caz grav, dar, totuși, azi noapte a murit un om în penitenciar. Din câte îmi aduc aminte, acel om nu a fost condamnat la moarte", a spus Dragnea la un post de televiziune. Omul de afaceri Dan Adamescu a murit, luni seară, într-o unitate spitalicească din exteriorul Penitenciarului Jilava, a declarat, pentru Agerpres, Carmen Utoiu, inspector de penitenciare. "În seara zilei de 23 ianuarie, în jurul orei 23.45, a avut loc decesul unei persoane custodiate de Penitenciarul Jilava. Aceasta se afla într-o unitate spitalicească din exteriorul penitenciarului", a precizat Carmen Utoiu. 

Nora omului de afaceri, Adriana Constantinescu, a declarat de altfel că decesul a suferit la o clinică privată de top din București.

Dan Adamescu, în vârstă de 68 de ani, executa o condamnare de 4 ani și 4 luni primită într-un dosar în care a fost acuzat că a mituit judecători pentru a da soluții favorabile într-un dosar de insolvență al firmelor sale, iar pe 21 decembrie o instanță din București i-a respins definitiv o cerere de eliberare condiționată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-25Parerea ta...

MAFIA PSD.
25 Ian 2017

Puscariasul dragnea a castigat alegerile prin minciuna . Este un impostor al carui loc este la puscarie.
NESIMțIRE
25 Ian 2017

Chirilă ,când faci câte o afirmație i-ați doza de urină și apoi vorbește ... În clinica privata a fost sub paza de pa anp PROSTULE !!!!?
NESIMțIRE
25 Ian 2017

Chirilă ,când faci câte o afirmație i-ați doza de urină și apoi vorbește ... În clinica privata a fost sub paza de anp PROSTULE !!!!?
EU
25 Ian 2017

Bai nesimtire, si daca era sub paza, facea alergie? Era in clinica nu in celula deci, avea asistenta medicala! Cum dracu sa nu fie sub paza, era un detinut, nu? Ala a murit de aftica,ca nu a putut sa dea cu tifla justitiei! Ai dracu ce le mai plangeti de mila japitelor penale! Duca-se la toti dracii de imbuibat si sa ia cu el toti penalii!
CHIORU
26 Ian 2017

Dragnea ia o usor dupa Ghita ca te umfla astia
CONSTANTIN
28 Ian 2017

TARANOIULE, MATA SA STEA LINISTITA CA TU NU O SA MORI IN PUSCARIE ! PE TINE O SA TE OMOARE TRUFIA, DACA STII CE INSEAMNA ASTA ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray