2019-10-23 16:25

Cum fac HOŢII români bani în puşcăriile britanice. Aceştia deţin MONOPOL pe Manualul Infractorilor

 |  14:08
Cum fac HOŢII români bani în puşcăriile britanice. Aceştia deţin MONOPOL pe Manualul Infractorilor

Hoţii români încarceraţi în penitenciarele din Marea Britanie au găsit o metodă nou şi eficientă de a face bani. Aceştia vând Manualul Infractorilor - un ghid care te învață cum să furi și să jefuiești.

Manualul are de 20 de pagini şi este împărțit pe secțiuni. Un capitol este adresat hoților de mașini, care sunt învățați să fure bolizi de lux "în 30 de secunde, în timp ce proprietarii dorm". Capitolul are chiar și o listă de autovehicule ce pot fi furate mai ușor. De asemenea, ghidul conține informații prețioase pentru cei care vor să specializeze în infracțiuni informatice.

Dezvăluirea ar fi fost făcută de către un infractor care a fost eliberat din închisoare anul acesta și care s-ar fi decis să vorbească, fiind indignat de faptul că "manualul" îi ajută pe pedofili cum să ascundă imaginile cu pornografie infantilă în computere.. "Cel mai șocant este că pedofilii primesc ajutor. Asta arată pur și simplu că orice fel de moralitate dispare atunci când e vorba de bani", ar fi declarat fostul pușcăriaș, citat de Daily Star.

Ghidul, intitulat The Manifesto, este vândut de români în mai multe închisori din Marea Britanie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-03Parerea ta...

LEVST.
04 Apr 2018

... frumos, romanii sunt otzi si in puscarie!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

În sfârşit, o reacţie normală! Felicitări şoferului RATB de pe linia 182 care joi a oprit autobuzul în faţa secţiei de Poliţie. Deşi în mod normal înjurăm şoferii că ori vin prea târziu, ori sunt autobuzele superaglomerate, de data asta chiar merită aprecieri
26 Iun 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray