2019-08-20 17:10

Cum l-a pedepsit DUMNEZEU pe un clujean care a furat cutia milei dintr-o BISERICĂ

 |  12:52
Cum l-a pedepsit DUMNEZEU pe un clujean care a furat cutia milei dintr-o BISERICĂ

Un bărbat din Cluj, care furase cutia milei de la o biserică din zonă, a fost lovit de o ambulanță în centrul orașului. Accidentul a fost confirmat de mai mulți martori, care au spus că individul ar fi traversat strada în mare fugă, informează tvr.ro.

Salvarea care l-a lovit se deplasa la o solicitare, așa ca hoțul, rănit fiind, a fost transportat la spital cu altă ambulanță.

Polițiștii cercetează acum împrejurările in care a avut loc accidentul. Oamenii legii spun că este vorba despre un tânăr de 20 de ani care a traversat neregulamentar, astfel că a fost lovit de o ambulanță al cărei șofer nu consumase alcool.

Foto: opiniedecarei.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-10-19Parerea ta...

ANONIM
19 Oct 2017

:...o ambulanță al cărei șofer nu consumase alcool"-----____-----Buna sublinierea, dupa multe alte informatii, s-ar putea ca Romania sa detina si recordul la accidente rutiere produse de ambulante cu soferi beti...Ceilalti din 'serviciu", ce consuma, etnobotanice, etc, sau mesteca -in loc de guma- cate o frunza de coca?
LEVST.
19 Oct 2017

mai sus "LevSt."- pana la urma, cand teduci la un accident trebuie sa fii"tare de ingeri:, poate folosesc si ei cate un "intaritor de recul"...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray