2020-02-21 21:17

Cum răspunde medicul Mihai LUCAN acuzațiilor de tentativă de OMOR. Ce spune despre miile de EURO găsite asupra sa

 |  14:26
Cum răspunde medicul Mihai LUCAN acuzațiilor de tentativă de OMOR. Ce spune despre miile de EURO găsite asupra sa

Medicul Mihai Lucan s-a prezentat la Poliţie luni dimineaţă pentru controlul judiciar, iar întrebat despre noile acuzaţii, cele de tentativă de omor, care i se aduc după ce în timpul unei operaţii i-ar fi secţionat intenţionat artera renală unui pacient, el a răspuns ironic: "Să mă anunţaţi atunci când o să îl omor şi pe Papă. (...) La fiecare transplant tai câte o arteră renală, înseamnă că la fiecare transplant am avut o tentativă de omor?".

El a vorbit şi despre suma de 5.000 de euro găsită de anchetatori asupra sa la momentul audierii la DIICOT, afirmând că avea aceşti bani într-un rucsac pe care l-a predat anchetatorilor. Întrebat de unde avea o sumă atât de mare, Lucan a răspuns: "Am 70 de ani, am operat peste 75.000 de bolnavi", informează News.ro.

Profesorul Mihai Lucan a ajuns luni dimineaţă la Secţia 17 Poliţie din Bucureşti, unde este obligat să se prezinte de două ori pe săptămână, în cadrul controlului judiciar. 

"E jocul mai mare decât pot eu să joc", le-a mai spus Lucan jurnaliştilor.

Procurorii au început urmărirea penală in rem pentru tentativă la infracţiunea de omor, după ce colegii l-au acuzat pe medicul Mihai Lucan că, în martie 2017, ar fi tăiat intenţionat artera renală a unui pacient, în timpul operaţiei, astfel încât să îl compromită pe medicul care coordona intervenţia, potrivit stirileprotv.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-01Parerea ta...

BEBICA
02 Ian 2018

ASTA E DOAR UNUL CARE A FOST RECLAMAT DIN INVIDIE DE UN COLABORATOR . CRED CA 99% DINTRE DOCTORI SINT LA FEL . AR TREBUI TOTI CONTROLATI , CE AVERE AU SI CE VENIT AU DUPA 89 . BETIVA AIA DE MINISTRU AL MUNCII AR TREBUI SA FACA MAI MULT PENTRU EI DECIT PENTRU MIRLANII CU PENSII SPECIALE . DOCTORII SALVEAZA VIETI , MERITA SA FIE MAI BINE REMUNERATI . CE PENSIE ARE UN DOCTOR SI CE PENSIE ARE TRADATORUL COLDEA ? PUTEM SA AFLAM SI NOI ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine