2020-02-28 17:32

Cum s-a ANGAJAT finul lui Tudorel Toader în Ministerul Justiției

 |  17:12
Cum s-a ANGAJAT finul lui Tudorel Toader în Ministerul Justiției

Alexandru Popica Loghin, finul lui Tudorel Toader, ministrul Justiției din guvernul Dăncilă, a prins un post în ministerul nașului, fiind angajat într-o funcție asimilată judecătorilor și procurorilor , scrie Newsweek.ro.

În vara anului trecut, Alexandru Popica Loghin a fost unul dintre cei 472 de candidați pentru unul dintre cele 31 de posturi de „personal de specialitate asimilat judecătorilor și procurorilor”, concurs organizat de Ministerul Justiției. Procedura a constat într-o probă de verificare a cunoștințelor de limbă stăină, una scrisă și un interviu.

Popica Loghin a reușit să obțină postul și, în luna august 2018, a depus prima declarație de avere. Din document reiese că anterior nu avusese nici un loc de muncă și nici un venit. În 2015, el devenise avocat stagiar în cadrul Baroului Iași.

Tânărul neagă orice intervenție a nașului. „A fost un examen grilă ceea ce nu a afectat caracterul imparțialității examenului", a declarat Popica Loghin pentru Newsweek  România.

Tudorel Toader a declarat pentru Newsweek România că nu a avut nici o legătură cu examenul: „Nu am făcut parte din comisie, nici astăzi nu știu cine a făcut parte din comisie, cine a făcut subiectele și cine a corectat!”

A fost, deci, o pură întâmplare că exact finul ministrului Justiției a prins un loc la Ministerul Justiției după un examen dur cu o concurență de 15 pe loc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine