2019-07-17 07:39

Cum s-a făcut DE RÂS premierul Tudose în lupta cu ROBOR-ul

 |  18:02
Cum s-a făcut DE RÂS premierul Tudose în lupta cu ROBOR-ul

La finalul Cex al PSD de vineri seara, premierul Tudose a oferit presei o declarație care a făcut deliciul publicului. Mihai Tudose s-a referit la nivelul ROBOR la nivel internațional, în condițiile în care indicatorul este raportat doar la leu.

”La preluarea mandatului s-a spus ca in august nu o sa mai avem bani de salarii. Apoi toti au spus ca va veni razbunarea. Robor a atins minim istoric in lume, nu avea decat sa crească. În sectorul bancar, intrebati-l pe Isarescu, el trebuie sa aiba grija de aceste flucturatii” a declarat premierul Mihai Tudose.

ROBOR (Romanian Interbank Offer Rate) reprezintă rata medie a dobânzii pentru creditele în lei acordate pe piața interbancară și este stabilită de către Banca Națională a României. Așadar, ROBOR-ul este un indicator de referinţă doar pentru dobânzile la creditele în lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-11-17Parerea ta...

IMBECIL !
17 Noi 2017

Daca nu si-a folosit neuronii decat pentru bancuri, CE mai poate face acum? Nimic, e prea tarziu...RUSINE!!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Grajdul politic În Parlament sunt multe poame. Nu e vreo noutate. Forul legislativ e cea mai hulită instituție democratică din România. Și își merită în foarte mare parte prostul nume. Nu trece săptămână fără să nu auzi câte o aiureală venită din partea aleșilor. Iar acum o să se însutească aberațiile pentru că, dacă pe perioada mandatului, sunt puțini politicienii parlamentari care deschid gura, în schimb acum e campanie electorală și fiecare se duce să ajute partidul din care face parte, să se promoveze în teritoriu
12 Mai 2016

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray