2020-06-06 12:11

Cumpănașu ATACĂ anchetatorii de la Caracal: "Procurorul A REFUZAT să predea dosarul. E un indiciu că are multe de ascuns"

 |  02:18
Cumpănașu ATACĂ anchetatorii de la Caracal: "Procurorul A REFUZAT să predea dosarul. E un indiciu că are multe de ascuns"

Alexandru Cumpănașu, președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României și unchi al Alexandrei, a declarat la „Marius Tucă Show” că procurorul care a instrumentat dosarul dispariției minorei a fost forțat să predea cauza, ceea ce ar putea reprezinta indicii că sunt nereguli de ascuns.

„Procurorul din Caracal, care greșișe în lanț. Popescu. Acest individ a refuzat să dea dosarul, deși ordinul era, de la nivelul procurorului general în jos. Până la 4 dimineața a refuzat să predea dosarul. Vineri dimineața, vorbim acum despre vineri dimineața - a refuzat să predea dosarul mai departe. Oare de ce l-a apucat zelul deodată, când de miercuri seară, până vineri dimineață, nu făcuse aproape nimic?”, a declarat Alexandru Cumpănașu, președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României și unchi al Alexandrei Măceșanu,la "Marius Tucă Show".

Potrivit acestuia, procurorul a fost forțat să predea dosarul.

„Îl apucase zelul. Pentru mine e un indiciu că are multe de ascunns cu privire la modul în care a acționat în acest caz, dar și în alte cazuri”, a mai spus Cimpănașu, citat de stiripesurse.ro.

Cumpănașu a fost un mare susținător al statului de drept și procurorilor, dar după cazul crimelor de la Caracal, a declarat că a susținut un sistem putred, care i-a ucis nepoata. Mai mult, el a cerut demisia șefului STS ca urmare a modului în care s-a acționat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine