2020-02-28 14:44

Dan Voiculescu susţine că este filat de SPP

 |  19:13
Dan Voiculescu susţine că este filat de SPP

VicepreşedinteleSenatului, Dan Voiculescu, a trimis o scrisoare conducerii Senatului în care îlacuză pe directorul SPP, Lucian Pahonţu, că a dispus să fie monitorizat,susţinând că până la acţiuni agresive nu este decât o graniţă fină. "Supunatenţiei Biroului Permanent al Senatului o potenţială încălcare a echilibruluiinstituţional din statul român, concretizată prin monitorizarea clandestinăexercitată de către angajaţii serviciilor secrete asupra unor membri aiParlamentului. Am fost informat de către un lucrător al SPP, a cărui identitatenu o pot dezvălui din raţiuni ce ţin de siguranţa sa şi a familiei sale, că arexista o dispoziţie a directorului SPP privind monitorizarea acţiunilor meleinterne şi externe", se arată în scrisoarea semnată de Dan Voiculescu.

Ela adăugat că agenda sa zilnică nu este confidenţială, putând fi cunoscută deorice persoană, inclusiv de către directorul SPP. "Însă, din momentul încare se iniţiază o monitorizare sistematică asupra unui cetăţean care,întâmplător, este şi parlamentar şi membru al opoziţiei, se creează premiseleunui abuz instituţional grav", se mai arată în scrisoarea lui Dan Voiculescu.Vicepreşedintele Senatului are "convingerea" că nu este singurulmembru al opoziţiei care "se bucură de atenţia specială" aserviciilor secrete.

SPPneagă că l-ar monitoriza pe vicepreşedintele Senatului, Dan Voiculescu,apreciind că afirmaţiile acestuia au un conţinut "eminamentepolitic". "SPP apreciază că afirmaţiile senatorului Dan Voiculescu,potrivit cărora instituţia ar întreprinde acţiuni de monitorizare a acţivităţiiparlamentarului, au un conţinut eminamente politic", se arată într-uncomunicat de presă al Biroului de presă al Serviciului de Protecţie şi Pază.Potrivit sursei citate, parlamentarul nu a fost şi nu este supus nici uneimăsuri de protecţie de către structurile SPP.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine