2020-07-03 20:44

DĂNCILĂ, după ce a refuzat colaborarea cu PRO România: “PONTA e mincinos și duplicitar”

 |  15:23
DĂNCILĂ, după ce a refuzat colaborarea cu PRO România: “PONTA e mincinos și duplicitar”

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, spune că stilul "mincinos şi duplicitar" al lui Victor Ponta a reprezentat unul dintre motivele pentru care formațiunea pe care o conduce a refuzat o colaborare cu PRO România.

"Stilul acesta mincinos şi duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit să colaborăm, până la urmă. Neseriozitatea sa, dorinţa permanentă de a ieşi în faţă prin orice mijloace, inclusiv prin neadevăruri, nu fac casă bună cu PSD. Este un om incapabil să construiască şi ştie doar să distrugă. Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agendă ascunsă, croită nu pe interesele ţării, ci pe interese personale", a scris Viorica Dăncilă, luni, pe Facebook.

"Nu asta înseamnă politica pentru mine. Dacă domnia sa a făcut astfel de tranzacţii tot timpul (inclusiv cu Traian Băsescu), fără consultarea colegilor de partid, care aveau ca scop să îşi asigure scaunul, eu prefer deciziile luate în forurile partidului. Colegii mei şi-au exprimat ferm, în CEx, opinia faţă de o alianţă cu Pro România şi ei îl cunosc foarte bine pe Victor Ponta", a mai scris Dăncilă.

Reacția prim-ministrului vine după ce preşedintele Pro România, Victor Ponta, a scris luni, pe Facebook, că premierul Viorica Dăncilă i-a cerut "sprijinul pentru rămânerea la guvernare" şi a susţinut că discuţiile au eşuat din cauza şefei social-democraţilor, care a acceptat toate condiţiile pe care liderul Pro România i le-a pus, cu excepţia celei referitoare la renunţarea candidaturii la prezidenţiale. 

Foto: romaniatv.net


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-19Parerea ta...

TIGANIE
19 Aug 2019

Partea de vest a României este departe de aceasta mizerie total țigănească alba , neagra. Moldova întreagă nu mai vrea sa audă de dâmbovițeni și olteni. Un pas până la supra saturare, desființarea și rupere . Lumea buna privește atent spre modernizare și către occident. ( Gongul ceasornic vine dinspre vest )
SOERI MACELARI
20 Aug 2019

Ce mai vrea si tiganul asta borit si ginerele lui mafiotnl Sirbu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz