2019-10-19 21:34

Daniel Dragomir: Procurorii DNA cereau DENUNŢURI împotriva lui Daniel Morar

 |  09:24
Daniel Dragomir: Procurorii DNA cereau DENUNŢURI împotriva lui Daniel Morar

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a declarat, luni seară, că fostul procuror-şef al DNA Daniel Morar a avut o relaţie "contondentă" cu SRI şi că procurorii DNA ar fi încercat să-i facă un dosar lui Morar.

Daniel Dragomir susţine că procurorii DNA cereau denunţuri împotriva lui Daniel Morar. Declaraţia, în contextul în care fostul şef DNA s-a opus protocolului care prevedea echipe operative SRI-procurori

Precizările vin după ce Morar a declarat că nu a fost de accord cu protocoul SRI – PÎCCJ.

"Ar trebui să spunem adevărul la ce s-a întâmplat în acei ani, sau cel puţin cum îmi amintesc eu. Relaţia dintre domnul Morar şi SRI a fost una destul de contondentă. Domnul Morar, pe lângă ale lucruri, pot să vă confirm că nu prea a stat niciodată să primească ordine de la servicii, şi în special de la Coldea sau de la Maior", a declarat Dragomir, la TVR.

Porivit fostului ofiţer SRI, şi relaţia lui Morar cu Laura Codruţa Kovesi ar fi fost una încordată.

„Nici relaţia dintre domnul Morar şi doamna Kovesi nu a fost una prea aproiată, ba chiar, dacă e să ajungem la momentul la care să explicăm lucurri, domnul Morar a fost de multe ori interesat de anumite relaţii pe care le-a avut domana Kovesi cu tatăl domniei sale defunctul (...) instituţional au existat momente în care erau suspiciuni asupra intervenţiei tatălui doamnei Kovesi în anumite dosare penale, care se aflau la nivelul Parchetului General şi care erau tratate şi discutate cu fiica domniei sale. A existat chiar un moment de conflict între Morar şi Kovesi, şi în acel moment preşedintele Băsescu a găsit o varinată", a detaliat Dragomir.

Mai mult, fostul ofiţer a declarat că procurorii DNA ar fi încercat să-i facă dosar penal lui Morar.

"Eu cred că dacă Morar nu ar fi fost judecător al Curţii Constituţionale, cu siguranţă şi domnului Morar i s-ar fi făcut un dosar penal. A existat un interes din partea domnilor Maior şi Coldea să afle lucruri despre domnul Morar, care ar fi putut fi cuprinse într-un dosar penal (...) Anumitor persoane arestate preventit li s-au cerut denunţuri cu pivire la domnul Morar. Se întâmpla în primărvara lui 2015 şi erau cerute de procurorii DNA", a mai declarat Dragomir.

Fostul procuror şef al DNA, Daniel Morar, a declarat, pentru blogul jurnalistei Sorina Matei, că imediat după ce i s-a adus la cunoştinţă protocolul SRI-PÎCCJ a anunţat-o pe Laura Codruţa Kovesi, procuror general la acea vreme, că nu îl va respecta, unele dintre dispoziţii încălcând legea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-03Parerea ta...

OUT !
03 Apr 2018

Locul acestui impostor este la Jilava si pentru divulgarea de secrete de stat in emisiuni tv la closetul 3 si mocirla tv ghita fugaru.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray