2020-02-29 03:23

Darius Vâlcov, urmărit penal de procurorii DNA pentru trafic de influenţă în al treilea dosar

 |  12:35
Darius Vâlcov, urmărit penal de procurorii DNA pentru trafic de influenţă în al treilea dosar

Procurorii DNA au dispus începerea urmăririi penale față de Darius Vâlcov, la data faptei primar al municipiului Slatina, pentru trafic de influență în al treilea dosar.

DNA a precizat, într-un comunicat de presă, că în perioada noiembrie - decembrie 2012, Darius Vâlcov i-a pretins unui denunțător, administratorul unei societăți comerciale, suma de 2.500.000 lei, reprezentând un procentaj de aproximativ 10-15% din sumele încasate de societatea acestuia de la Primăria Slatina, în baza unui contract semnat anterior.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 21 ianuarie - 13 iunie 2013, el a primit, în mai multe tranșe, de la respectiva societate, printr-o firmă intermediară, suma de 2.146.270 lei în schimbul intervenției pe lângă factori de decizie din cadrul Primăriei Slatina, astfel încât denunțătorul să nu întâmpine probleme în derularea contractului și să primească banii la timp pentru lucrările efectuate.

"Contractul avea ca obiect elaborarea studiilor de fezabilitate, proiectelor tehnice și execuția lucrărilor pentru izolarea termică a fațadelor a 131 de blocuri din municipiul Slatina, fiind în valoare de 24.833.258 lei fără TVA", a completat DNA.

Darius Vâlcov a fost adus marți la DNA pentru a i se aduce la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine