2020-07-02 08:46

De ce a fost audiat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la DNA

 |  15:45
De ce a fost audiat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la DNA

Prezența ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, luni, la sediul DNA, a iscat o mulțime de ipoteze. Una dintre aceastea, lansată în spațiul public de site-ul de știri G4Media.ro, vizează un nou dosar privind angajări fictive, avându-l ca subiect pe președintele PSD, Liviu Dragnea, dosar în care Răzvan Cuc ar fi fost audiat ca martor.

Potrivit G4Media.ro, care citează surse interne, ar fi vorba despre angajarea fictivă la CN Aeroporturi București a unei foste consiliere a lui Liviu Dragnea, care ar fi stat în perioadă de probă din octombrie 2015 și până în ianuarie 2016, apoi fiind angajată definitiv.

Răzvan Cuc a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor (acționarul majoritar al CNAB) în octombrie 2015, fiind în funcție până în mai 2016.

Ministrul Transporturilor a declarat luni, la Parlament, că a fost audiat ca martor într-un dosar ce privește fapte din perioada în care ocupa funcția de secretar de stat, iar la baza dosarului a stat un denunț.

Potrivit informațiilor G4Media.ro, dosarul a fost constituit la DNA în urma denunțului depus de Sorinel Ciobanu, directorul de la acel moment al CNAB.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-02Parerea ta...

SURSE
03 Apr 2019

Ministrul a fost audiat la DNA pe dosarul de luare de mita din portul Galati
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz