2020-07-11 12:12

De ce a pierdut Kovesi banii de Parchet

 |  13:40
De ce a pierdut Kovesi banii de Parchet

Într-un interviu incendiar, acordat recent, europarlamentarul Carmen Avram a vorbit despre activitatea Laurei Codruța Kovesi, șefa Parchetului European.

Pe de altă parte, conform unor surse, fosta șefă a DNA trage sfori pentru a primi mai mulți bani pentru procurorii pe care i-a ales să mergă cu ea în proiectul noului Parchet European. Doar că, acești bani nu vor veni, deoarece Kovesi a încercat să ia sume frumoase din bugetul pe care îl avea OLAF. Reprezentații OLAF au  aflat și nu vor să cedeze sumele pe care Kovesi le-a cerut din bugetul lor. Astfel încât, Parchetul European, care trebuie să devină funcțional din luna septembrie, va începe cu un buget redus, susțin surse de la Bruxelles. Totodată, în interviul acordat de Carmen Avram, aceasta a declarat că Laura Codruța Kovesi se află la Luxemburg și că își construiește viitoarea echipă de procurori europeni. „Am înțeles că prietenii DNA-ului din Parlamentul European au cerut o suplimentare de fonduri pentru Parchetul European. Despre doamna Kovesi știu că s-a instalat la Luxemburg și se pregătește. Probabil își angajează procurorii și personalul instituției. E sub radar în acest moment. Dar e cert că lucrurile merg mai departe și planurile nu au fost abandonate”, a precizat Avram, pentru DC News. Carmen Avram a comentat ironic posibilitatea depunerii unor candidaturi la Parchetul European din parte unor procurori precum Lucian Onea sau Mircea Negulescu: „Nu e exclus. Pentru că ei au fost niște apostoli ai adevărului aici și au o părere foarte bună despre ei. Bănuiesc că au un CV destul de solid pentru a face parte din instituția europeană”. Lucian Onea și Mircea Negulescu, de la DNA Ploiești, faimoasa „unitate de elită”, au fost excluși din magistratură după ce a ieșit la iveală felul în care aceștia făceau anchete falsificând acte din dosarele pe care le instrumentau.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-22Parerea ta...

VIOREL
23 Apr 2020

Aceasta zdreanta nu ar mai trebui sa deschida gura,a vrut sa fie presedintele tarii si romanii au scuipat-o...dar pentru ca este nesimtita ironizeaza...nu esti fa... , nici la nivelul sandalelor lui Keovesi .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz