2019-10-23 21:07

De la ce a pornit MĂCELUL din Focșani. Autoritățile locale, luate prin SUPRINDERE și nu prea

 |  14:29
De la ce a pornit MĂCELUL din Focșani. Autoritățile locale, luate prin SUPRINDERE și nu prea

Ce s-a intamplat in noaptea de marti spre miercuri in Focsani poate fi catalogat drept cel mai grav incident produs în ultimii 20 de ani in zona. Patru oameni si-au pierdut viata intr-o rafuiala cu furci si topoare, scanteia care a aprins scandalul fiind o femeie dintr-una din gruparile interlope care s-au razboit. Aceasta ar avea doi copii cu un bărbat din cealaltă familie, însă ar fi fost trimisă de tatăl ei să stea la o altă familie de ţigani, din Râmnicu Sărat.

Primarul din Focşani, Cristian Misăilă, a declarat, miercuri, pentru News.ro că în conflictul în urma căruia patru oameni au fost ucişi sunt implicaţi membrii unei familii de romi care au mai provocat scandaluri, însă niciodată atât de violente.

Potrivit Adevarul.ro, membrii celor două famili din Focşani au fost implicaţi într-o bătaie, în urmă cu câteva săptămâni, în târgul din satul Tichiriş, comuna Vidra, iar azi-noapte conflictul a degenerat şi s-a încheiat cu patru morţi. Macelul a avut loc pe fondul consumului de alcool. 

Si in această dimineaţă, în jurul orei 8.00, femeile din familia decedatei, care se întorceaua de la spital, s-au întâlnit în faţa Parchetului cu femeile din cealalată familie, iar între ele s-a iscat o ceartă grozavă, fără incidente însă. 

Desi erau cunoscuti pe plan local drept scandalagii, autoritatile locale sustin ca nu aveau cum sa-i monitorizeze pe membrii celor doua familii din Focsani, primarul declarand ca macelul nu putea fi prevenit întrucât "nu se poate pune câte un poliţist la uşa fiecăruia”.

"In familiile de romi, având in vedere legile lor interne, se mai întâmplă asemenea răfuieli, dar care nu au degenerat niciodată în asemenea tragedie”, a spus Misăilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-28

In legatura cu acest articol...

REACȚIA primarului din Focșani după răfuiala INTERLOPĂ soldată cu patru morți

FOCȘANI 2017: răfuială INTERLOPĂ cu furci și topoare; 4 morți
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray