2020-02-29 03:18

Decizie definitivă ICCJ: Elena Udrea rămâne în arest preventiv în dosarul Gala Bute

 |  07:08
Decizie definitivă ICCJ: Elena Udrea rămâne în arest preventiv în dosarul Gala Bute

ICCJ a decis definitiv că deputatul PMP Elena Udrea rămâne în arest în dosarul "Gala Bute". Instanţa supremă a respins astfel contestaţia acesteia la măsura preventivă dispusă în 25 februarie.

Elena Udrea a părăsit, joi, în jurul orei 12.30, sediul ICCJ, unde s-a judecat contestaţia sa la decizia de arestare preventivă luată în dosarul "Gala Bute". Deputatul PMP a fost dus înapoi la Arestul central al Poliţiei Capitalei.

Mandatul de arestare preventivă pe numele Elenei Udrea a fost emis pentru: infracţiunea de luare de mită în legătură cu finanţarea de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a contractelor încheiate de Termogaz Company SA cu UAT Cavnic şi UAT Borsec; infracţiunea de luare de mită în legătură cu plăţile efectuate de Compania Naţională de Investiţii către SC Consmin SA; infracţiunea de luare de mită în legătură cu finanţarea de către MDRT a contractelor încheiate de Termogaz Company SA şi SC Kranz Eurocenter SRL cu UAT Lupeni şi UAT Petroşani; infracţiunea de abuz în serviciu, în legătură cu organizarea "Galei Bute", se arată în decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Instanţa supremă a respins propunerea DNA în cazul Elenei Udrea în ce priveşte acuzaţiile de tentativă la infracţiunea de folosire de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete pentru obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene şi infracţiunea de folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite.

Procurorii DNA au pus sechestru asigurător pe mai multe imobile şi pe câteva milioane de lei din averea Elenei Udrea, aceeaşi măsură fiind luată şi în cazul celorlalţi inculpaţi din dosarul "Gala Bute". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-06Parerea ta...

EXECUTIE PE FATA! DNA, ICCJ=IN
06 Mar 2015

Dl Cristoiu insira cateva adevaruri: Blocarea oricărei tentative a Elenei Udrea de a face dezvăluiri primejdioase despre binomul SRI-DNA. Din puşcărie e mai greu să apari la televizor. -ce inseamna asta? Justitia securisto-comunista. Udrea trebuie sa taca cu orice chip! Cuplul Coldea-Kovesi stiu ca vor fi deconspirati,amana momentul pana fac curatenie in urma lor. Facilitarea campaniei duse de binomul SRI-DNA pentru condamnarea Elenei Udrea prin media ofițerilor acoperiți. -priviti seara de seara cine face serial cu Udrea cu teancuri de referate din dosare. Sorina Matei avea aseara pe masa dosarul! De unde il avea, cine ii face temele? Destructurarea personalității Elena Udrea astfel încît să recunoască, pentru a ieşi din puşcărie, şi ceea ce n-a făcut. -este o metoda securista destructurarea personalitatii: sa semnezi ca primarul orice ti-ar da sub nas de catre procurorii inchizitiei. Ținerea lui Traian Băsescu sub presiune pentru a nu deveni un pericol concurîndu-l pe Klaus Iohannis. -Iohannis, Coldea si Kovesi au un singur rival, pe Basescu. NU POATE FI PACALIT. Prostimea da, ca dovada reactiile. Forțarea Elenei să-l denunțe pe Traian Băsescu. - Ei stiu ca Bsescu n-a gresit cu nimic in toti acesti 10 ani, daca Udrea nu-i ajuta, vor trece la confectionarea unui dosar, pe modelul Elenei U. cu denunturi la comanda, prin constrangeri.
MARINELU
06 Mar 2015

UDREA PRESEDINTE! UDREA PRESEDINTE!
CRIMA INPOTRIVA COPIILOR
06 Mar 2015

FA COCOANA CU SITA LA CUR . CIND FURAI IN GASCA ORGANIZA DIN GUVERN SI SERVICI PARTICULARE PARAMILITARE NU SPUNEAI NIMIC DE CIT MINCIUNI SI BANCHETURI , CHEFURI , CINTARI DE VAMPA , ARANJAMENTE SI BANI DE PESTE TOT . ATUNCI NU VOMITAI DE CIT VENIN . IAR ACUM VREI DREPTURI DE SENATOR PATRICIAN PE VIATA . O VIATA NUMAI OTREAPA DE VECEU AI FOST . SA TE AJUNGA BLESTEMELE LA COPII AIA CARE IAI FURAT SI MINTIT MEREU CU TUPEU DE VAMPIRA . SI II LUAI IN BRATE , SA LE DAI O CIOCOLATA DIN FURTURILE DE LA EI DE MILIARDE . SA PIERI IN FOC , CENUSA IN VINTURI LA PESCOI , SA TE STIE TOT SATUL . MAI SI RIZI METRESA SAGEATA TAMPON. DUTE ACUM SA TE SCUIPE COPII .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine