2020-07-14 10:56

DECIZIE. Mario Iorgulescu va fi arestat preventiv, pentru a doua oară

 |  15:53
DECIZIE. Mario Iorgulescu va fi arestat preventiv, pentru a doua oară

Mario Iorgulescu, fiul şefului de la LPF, va fi arestat preventiv, conform unei decizii de vineri a Tribunalului Bucureşti. Fiului lui Gino Iorgulescu, care ar fi încă internat la o clinic din Italia, urmează să fie arestat pentru 30 de zile, începând cu data încarcerării. Sentința poate fi atacată cu apel. potrivit Mediafax. Este a doua oară când magistraţii decid arestarea, după ce dosarul a fost plimbat între instanţe din cauza unui vid de procedură.

Mario Iorgulescu a condus beat şi sub influenţa drogurilor în data de 8 septembrie 2019 şi a produs un accident în urma căruia un bărbat a murit. Tânărul nu ar fi oprit la semafor şi a condus cu o viteză de 162 de kilometri pe oră, deşi limita legală era 50 de kilometri pe oră.

Din 23 septembrie, Mario Iorgulescu a fost dus la o clinică din Italia, pentru că şi el a fost rănit grav în urma impactului. Acesta a fost externat şi preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia. Apoi, pe 31 octombrie, acesta a fost internat la o altă clinică din Italia, unde se află şi în prezent.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-15Parerea ta...

PREZICATOR
15 Mai 2020

Nu face puscarie . Tasu are 10 - 15 - 20 - restaurante . Nu a facut puscarie nici cu rapirea lui bagabontu rapit de gasca lui . Lau condamnat tot pe el . mafia este mare . Cum ramine cu mortul actual si 2 copii fara tata ?
CIUMA ROSIE
16 Mai 2020

Copos George si Gino Iorgulescu sunt cei care l-au asasinat pe NICU CEAUSESCU si au furat banii din conturile din ELVETIA(adica BANII STATULUI ROMAN)..dupa care dilaila cu miliarde de euro si dolari de furat prin toate bordelurile cu droguri si curve
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz