2020-08-04 14:54

Declaraţia de avere a lui Radu Mazăre. Vezi ce deţine primarul Constanţei!

 |  13:25
Declaraţia de avere a lui Radu Mazăre. Vezi ce deţine primarul Constanţei!

Radu Mazăre are, potrivit ultimei declaraţii de avere, un teren în Madagascar luat în concesiune cu unul dintre fraţii săi, un apartament în Bucureşti, o şalupă, aproape 300.000 de euro cash, acţiuni la mai multe firme, totodată el împrumutând 600.000 euro unei persoane.

Potrivit ultimei declaraţii de avere, postate în luna iunie a anului trecut pe site-ul Primăriei Constanţa, Radu Mazăre deţine câte patru procente din două terenuri în Bucureşti, unul în suprafaţă de 24,16 metri pătraţi, iar celălalt de 35,68 metri pătraţi, achiziţionate în anul 2009, relatează Mediafax.

Radu Mazăre are şi 1,7 hectare de teren în Madagascar luat, în anul 2012, în concesiune cu fratele său Mihai. De altfel, el a fost în mai multe vacanţe în Madagascar şi anunţase că va merge acolo şi de Paşte. Mai mult, Mazăre spunea că pe terenul de 1,7 hectare vrea să construiască şapte bungalow-uri şi un restaurant.

Mazăre are şi un apartament în Bucureşti, construit în regie proprie, în 2013, cu o suprafaţă de 184,43 metri pătraţi.

Radu Mazăre mai deţine, conform declaraţiei de avere, o şalupă şi o remorcă pentru transportul acesteia.

În documentul citat, primarul Constanţei menţionează că nu deţine bijuterii sau obiecte de artă şi de cult.

Radu Mazăre are însă 287.000 de euro cash şi un card de debit cu 5.000 de euro la City Bank, plus alte două carduri de credit, la City Bank şi la Banca Transilvania, dar fără cash colateral.

Conform declaraţiei de avere, Radu Mazăre este acţionar sau asociat şi are împrumuturi la mai multe societăţi comerciale: SC Sigma Trading SA Constanţa, SC Ideea Contrast SRL Constanţa, SC Comtext SA Constanţa, SC Xenoti SRL Constanţa, SC Conpress Group SRL Constanţa şi SC Royal Distribution Services SRL.

De asemenea, are şi un împrumut de 600.000 de euro acordat unei persoane fizice - Ioanis Poulos Skantzikas.

Radu Mazăre a menţionat, de asemenea, că a realizat, în calitate de primar al Constanţei, un venit de 33.909 lei, dar şi o "vânzare de acţiuni contract în rate", către Enterprises Inc of Monrovia Grecia, contra sumei de 60.000 de euro.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost reţinut, marţi noapte, pentru 24 de ore, de către procurorii anticorupţie, în urma audierilor de la sediul central al DNA, urmând ca edilul să fie prezentat instanţei, cu propunerea de arestare preventivă.

Radu Mazăre este acuzat de procurorii anticorupţie că a luat mită 175.000 de euro de la un reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinţe sociale "Henri Coandă", pentru a o ajuta pe aceasta să câştige licitaţia şi pentru a mări, ulterior, valoarea contractului.

Mazăre a fost ridicat de mascaţi de pe terasa unui restaurant din parcul bucureştean Herăstrău, de unde a fost dus la DNA. Cei care au mers să îl ridice pe Mazăre i-au prezentat acestuia actele în baza cărora are loc acţiunea. După ce a citit documentele, la masă, pe terasa restaurantului, Mazăre a plecat însoţit de mascaţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-04-09

In legatura cu acest articol...

Ancheta DNA în cazul lui Radu Mazăre îl vizează şi pe fratele său, Alexandru Mazăre
Parerea ta...

LILI
09 Apr 2014

MINISTRUL TRANSPORTURILOR NU VREA SA FACA "CURATENIE" LA CFR CALATORI? Practici mafiote la conducerea CFR CALATORI ????? Dl. DAN SOVA , MINISTRUL TRANSPORTURILOR , AVETI O MARE PROBLEMA LA CFR CALATORI ACOLO UNDE CORPUL DE CONTROL AL MINISTRULUI A INAINTAT UN RAPORT CU “IZ” PENAL CATRE DNA SI POLITIA TRANSPORTURI BUCURESTI DE PESTE 90 DE PAGINI DE UNDE REZULTA CLAR CUM A FOST DEVALIZATA ACESTA SOCIETATE IN MAI PUTIN DE UN AN DE ZILE SI DE CATRE CINE? MAI MULT ACEST RAPORT NU REFLECTA DECAT MAXIM 10 % DIN REALITATEA EXISTENTA IN ACEST MOMENT LA CFR CALATORI , SOCIETATE CARE ESTE CONDUSA DE MANAGERUL PRIVAT VALENTIN DOROBANTU , PLATIT DIN BANI PUBLICI, CU CIRCA 9000 DE EURO LUNAR? DECI VA REVENEA SARCINA SI OBLIGATIA SA FACETI CURATENIE LA CFR CALATORI IAR DIFERENTA DE PROCENTE RAMASA DE LA CONTROLUL PRECEDENT(ASCUNSA?) SA O “ANALIZATI IMPREUNA CU CORPUL DE CONTROL PE CARE-L PASTORITI. ACEST LUCRU NU S-A INTAMPLAT, PE CINE "PROTEJATI" DL. SOVA?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz