2019-10-22 23:02

UPDATE. Declarații și solicitări ȘOCANTE ale criminalei Magdalena Șerban la judecata de la CAB

 |  14:03
UPDATE. Declarații și solicitări ȘOCANTE ale criminalei Magdalena Șerban la judecata de la CAB

Magdalena Şerban, criminala care a omorât o tânără în stația de metrou Dristor le-a cerut miercuri judecătorilor de la Curtea de Apel să fie plasată în arest la domiciliu sau control judiciar.

UPDATE 15.02. Magdalena Şerban rămâne în arest preventiv, a decis miercuri Curtea de Apel Bucureşti. Judecătorii i-au respins acesteia contestaţia şi au menţinut decizia Tribunalului Bucureşti de arestare preventivă.

Ea mai spune că vrea să fie confruntată cu victima care a scăpat în staţia Costin Georgian. Conform surselor citate de Agerpres, femeia a mai susţinut că a avut "o discuţie" cu prima tânără, care a și scăpat, iar cu a doua "o altercaţie", dar că nu a văzut când aceasta din urmă a căzut sau când a venit metroul. Magdalena Şerban a fost adusă miercuri la Curtea de Apel Bucureşti, unde s-a judecat contestația ei la decizia de arestare preventivă. Sursele mai spun că Magdalena Şerban a fost incoerentă în declaraţia dată în faţa magistraţilor. Femeia a arătat că se află în greva foamei şi că a fost lovită în arest de un gardian. Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-20

In legatura cu acest articol...

Nu s-a potolit nici la JILAVA. Ce a putut face CRIMINALA de la metrou în celulă
Parerea ta...

MAGDALENA PNL ISTA
25 Dec 2017

Magdalena este bolnava si a ucis o femeie Dar voi care ati ucis 11000 de tarani ce sunteti CRIMINALI SI NEBUNI ASA ESTE?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray