2020-01-25 13:17

DEFINITIV. Sorin Roşca Stănescu, eliberat condiţionat

 |  16:25
DEFINITIV. Sorin Roşca Stănescu, eliberat condiţionat

Sorin Roşca Stănescu a fost eliberat condiţionat, joi, după ce a executat aproape nouă luni din pedeapsa de doi ani şi patru luni de închisoare primită în dosarul „Rompetrol”, decizia Tribunalului fiind definitivă, astfel că acesta a părăsit Penitenciarul Jilava.

Fostul senator Sorin Roşca Stănescu a fost condamnat în 7 octombrie 2014 entru utilizare de informaţii privilegiate şi constituire a unui grup infracţional organizat. În acelaşi dosar a fost condamnat şi fostul ministru al Comunicaţiilor Sorin Pantiş, la doi ani şi opt luni de închisoare cu executare, pentru complicitate la manipularea pieţei de capital şi constituire a unui grup infracţional organizat. În cazul lui Dinu Patriciu, instanţa a constatat încetarea procesului penal, ca urmare a decesului acestuia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-25Parerea ta...

ION CRISTOIU (PĂREROLOG)
26 Iun 2015

PĂCAT! FOARTE MARE PĂCAT, CĂ ACEST CAKKATT A FOST ELIBERAT!
ANONIM
03 Iul 2015

UN INFRACTOR DOVEDIT NU MAI ARE CE CAUTA IN VIATA PUBLICA.Trebuie sa i se confiste averea pe care a dobandit-o prin HOTIE si MAFIOTISM.
CROCODILUL FLAMAND
03 Iul 2015

"santajul si etajul"......ROSCA ERA SI EL TURNATOR LA SECURITATE....SI SANTAJA PE TOTI "AFACERISTII" PRINSI CU MATZA IN SAC CU ARTICOLE IN ZIARUL "ZIUA".....EXACT CUM A FACUT MAI TARZIU SI DAN-DIACONESCU ZIS "OTV".....PRACTIC A CIUGULIT DINTRE DINTII HIENELOR...PANA L-A PRINS SI PE EL PISICA NEAGRA.....DNA-UL (A AVUT UN TIP INTERESANT ACOLO,PETRE NITEANU...CU CARE AM LUCRAT LA NISTE CHESTII...DE CARE NU MAI STIU NIMIC DE VREO 10ANI.......NAIBA STIE CE S-A MAI INTAMPLAT...CA ZIARUL ZIUA NU MAI EXISTA...)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine