2020-08-08 04:12

Deputatul-iubăreț Cătălin Rădulescu, condamnat definitiv, va fi reales!

 |  21:01
Deputatul-iubăreț Cătălin Rădulescu, condamnat definitiv, va fi reales!

Deputatul Cătălin Rădulescu, președinte al PSD Diaspora până în septembrie 2016, calitate dobândită prin fals și uz de fals, a fost condamnat, luni, definitiv, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, pentru dare de mită şi efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia. Despre afacerile necurate ale lui Rădulescu PUTEREA a scris în numeroase rânduri, iar azi este timpul să facem o recapitulare, să tragem linie și să conchidem că acest „politician” este ceea ce am afirmat că este: un infractor de joasă speță, un individ care caută escapadele amoroase în timp ce ar trebui să activeze în Parlament, cu o educație extrem de precară, ale cărui derapaje gramaticale sunt de notorietate. PSD l-a pus pe ginecologul Cătălin Rădulescu pe un foarte eligibil loc 5 pe lista candidaților pentru Camera Deputaților!

"Respinge ca nefondate apelurile formulate de Direcţia Naţională Anticorupţie şi de inculpatul Rădulescu Cătălin Marian împotriva sentintei penale nr.265 din data de 30 martie 2016, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia Penală, în dosarul nr. 1627/1/2014", se arată în decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), citată de Mediafax.

Judecătorii au decis menţinerea deciziei din luna martie, prin care parlamentarul a fost condamnat la la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare.

Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Cătălin Marian Rădulescu în anul 2014, acesta fiind acuzat că: "în perioada ianuarie 2013 - februarie 2014, inculpatul, concomitent cu ocuparea funcţiei de deputat în Parlamentul României, s-a ocupat de administrarea şi controlul societăţii SC Concordia Con. Strade SRL, efectuând în acest sens operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia. Concret, acesta s-a subrogat în drepturile şi obligaţiile administratorului de drept, manifestându-se totodată şi ca director general al societăţii", preciza DNA la momentul respectiv.

Astfel, Rădulescu a efectuat nemijlocit următoarele tipuri de operaţiuni care intrau în sfera de competenţă a administratorului de drept / directorului general: a semnat personal documente financiar - contabile şi juridice ale societăţii, a efectuat interviuri pentru angajarea personalului, a reprezentat societatea în relaţiile cu terţii, negociind în mod direct contracte de execuţie, de prestări servicii, contracte de execuţie lucrări în subantrepriză, acorduri de asociere, contracte de cesiune creanţă, respectiv lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor, a supravegheat şi controlat în mod direct şi nemijlocit activităţile legate de procedurile de participare a societăţii la licitaţiile publice, precum şi activitatea lucrătorilor din cadrul serviciului financiar – contabil al societăţii, stabilind detalii legate de facturare, plăţi, garanţii bancare ş.a., a depus diligenţe de identificare a unor potenţiali clienţi sau oportunităţi de afaceri pentru societatea SC Concordia Con. Strade SRL şi de recuperare a unor creanţe ale societăţii, s-a deplasat la faţa locului, în cadrul procedurilor de execuţie a unor lucrări, pentru supravegherea acestora, negociind şi recepţia, explică procurorii.

Spre exemplu, potrivit sursei citate, în exercitarea funcţiei de administrator de fapt şi director general de fapt al societăţii, Cătălin Rădulescu a negociat şi a obţinut adjudecarea lucrării de asfaltare a unui centru comercial din Piteşti, semnând în acest sens un contract de execuţie din partea SC Concordia Con. Strade SRL.

În cadrul negocierilor respectivului contract, în luna iulie 2013, deputatul i-a promis 10.000 de lei unei persoane, manager de proiect, pentru ca aceasta să nu ridice obiecţii privind execuţia lucrărilor de asfaltare. Promisiunea respinsă a fost reluată ulterior, la momentul semnării procesului verbal de recepţie, respectiv la 27 august 2013. La acel moment, persoana însărcinată cu avizarea calităţii lucrării a ridicat obiecţiuni cu privire la calitatea lucrării şi, pe cale de consecinţă, a condiţionat semnarea procesului verbal de recepţie de reducerea devizului, informa DNA la momentul trimiterii în judecată.

În această împrejurare, deputatul Rădulescu Cătălin Marian a reluat promisiunea iniţială privind oferirea sumei de 10.000 lei, pentru ca funcţionarul să semneze procesul verbal de recepţie fără obiecţiuni (şi fără reducerea devizului). Funcţionarul a refuzat din nou, motiv pentru care procesul verbal de recepţie la terminarea lucrărilor a fost semnat cu reducerea devizului.

Disperat să o întîlnească pe domnişoara “Chris”

La începutul acestui an, PUTEREA dezvăluia faptul că preşedintele-ginecolog al PSD Diaspora, Cătălin Rădulescu,  agaţă și el pe Facebook, asemenea unui alt coleg al său, Florin Pâslaru, deputat de Galați, prins în flagrant și demascat de PUTEREA în septembrie 2015.

Lui Rădulescu i s-au aprins călcâiele după „Chris”, așa cum a alintat-o el pe domnișoara creată pe Facebook de noi, cei de la PUTEREA. A găsit-o pe reţeaua de socializare şi a abordat-o amatorește, spunându-i că a fost în vacanță la ski în Austria și Italia, unde însă nu s-a simțit prea bine.

„Am fost în vacanță în Austria si Italia şi când m-am întors m-am simțit f. rău , am vomitat , frisoane , ieri am stat la spital cu perfuzie şi mi-a crescut tensiunea la 190, ceva mi-a declanșat”, se plânge politicianul tinerei.

„Dar dacă te-aşi vedea pe tine m-aşi simţi f. bine”, „Când vii pe la Buc. să ne vedem? Ce job ai baby?”, „Trimite-mi NR şi îţi trimit eu bani de drum şi stabilim şi când”, sau chiar „Cred că ar fi prima dată când un medic ginecolog, politician ar răpi o fată frumoasă”, sunt câteva din încercările de agățat testate de deputat pe Facebook.

„Chris” este o domnișoară. Potrivit contului creat pe Facebook de noi, lucrează la un hotel din stațiunea Mamaia, stațiune în care l-am „invitat” pentru „întâlnire”. Aflăm însă de la deputat că nu îi place să vină pe litoral în timpul iernii, motiv pentru care insistă să ceară numărul de telefon și să stabilească el o întâlnire. Ba chiar oferă și bani pentru „agățat”!

Fiind deja clare, în acest punct, intențiile deputatului, ne-am reținut de la a duce farsa mai departe. Am fi putut delega o frumoasă domnișoară, care întâmplător seamănă cu celebra„Consuela” - cea din imaginaţia deputatului Pâslaru - să se vadă cu şeful PSD Diaspora. Dar, pe de o parte nu suntem tabloid, iar pe de altă parte, lucrurile puteau ușor aluneca pe o pantă nedorită. De altfel, dorința arzătoare a lui Rădulescu pentru „Chris” a depășit cotele morale prin trimiterea în mesageria privată a unor poze postate public deja de contul creat de noi.

“Luptător” acerb împotriva limbii române

După dezvăluirile din PUTEREA, Cătălin Rădulescu s-a arătat oripilat de faptul că ziarul și-a permis să dezvăluie amorul său „nebun” pentru „Chris”, așa cum a alintat-o el pe „fata gonflabilă” de pe Facebook. Deputatul a intrat chiar pe forumul articolului publicat în exclusivitate de PUTEREA , comentariul său, pe care îl reproducem integral, fiind o evidentă mostră de agramatism: „O făcătură ordinara făcută probabil de fostul meu consilier care a fost dat afara in dec , o mizerie . Astăzi Avocații mei vor actiona ziarul in judecată pt ca e inadmisibil ca sa denigreze pe oricine cum vor ei . Eu sunt in spital de doua sapt iar modul asta de a se face jurnalistica mincinoasa fara minimul de deontologie de a cerceta adevarul trebuie sa înceteze . Si Dle Marius , mie nu mi s-a făcut vreun dosar de corupție ci pt ca un procuror a considerat ca faptul ca fratele meu care e administratorul COMP noastre nu sunandu-ma la tel pt a ne consulta ca asociații , mi-a creat mie o stare de incompatibilitate, o prostie care nu exista in lume , intr-o Legislație defecta in Codul penal din Romania. Insa instanta a înlăturat acest control jud abject pus de acest procuror . In ceea ce privesc Proprietățile la care faceti cu obstinenta referire va precizez ca toate dar absolut toate sunt Moștenite de la părinții si bunicii mei impreuna cu frații mei , eu nu am cumpărat vreun teren sau pădure in viața mea. Si nu dle Marius am si casa si apartamente in care stau dar sunt proprietatea COMP noastre , nu stau pe strada asa cum ari afirmat . Insa toate aceste lucruri le veți discuta cu Avocații mei in instanta pt ca m-am saturat sa fiu calomniat de toate curvele si toți incultii pt ca s-a scos calomnia din codul penal . V-a trebui sa o reintroducem . La revedere”.

Dacă nu ați priceput tot ce vrea să spună, regretăm, dar nu ne permitem să traducem din româna atât de aproximativă a parlamentarului social-democrat, câtă vreme el stă cu „Avocații” în blocstarturi și probabil abia așteaptă să pretindă că i-am răstălmăcit spusele. De pildă, dacă din pasajul abracadabrant „mi-a creat mie o stare de incompatibilitate, o prostie care nu exista in lume , intr-o Legislație defecta in Codul penal din Romania” am conchide că dânsul, făuritor de legi, membru al majorității parlamentare, susține că legislația română e „defectă”, ar fi o calomnie. Se referă, probabil, la legislația defectă din Congo, strecurată în Codul Penal din România, de niște jurnaliști „curve și inculți”, precum cei care i-au expus relația cu iubita sa „Chris”.

Latifundiar fără casă!

Cercetând declarația de avere a deputatului Cătălin Rădulescu, aflăm că acesta deține mai multe proprietăți funciare, însă nu are domiciliu! Președinte al PSD Diaspora, la acea vreme,  Rădulescu are cotă parte de 50% la un teren extravilan de 97.500 mp, în com. Albota, jud. Argeș; aceeași cotă parte la un teren de 10.750 mp în aceeași localitate, situație identică și la un alt teren de 7.000 mp. În Pitești, are aceeași cotă parte la trei terenuri, de 15.000, 3.713 și, respectiv, 350 mp și alte terenuri în Snagov, Ilfov; Babana, Argeș și Poiana Lacului, Argeș. Este acționar la șapte firme și două asociații și… nu are domiciliu! La una dintre firme este asociat cu iubirea vieții sale, alta decât „Chris”, respectiv Cristiana Rădulescu, psihologul care obține anual de la SC Concordia Con.Strade SRL suma de 11.676 lei.

Berlusconi de Pitești, în presa locală

În luna mai 2015, flux24.ro scrie: „Deputatul de Argeş, Cătălin Rădulescu, cunoscut ca Berlusconi de Pitești, a fost numit preşedinte al PSD Diaspora, scrie Jurnalul de Argeș. Cătălin Rădulescu se află însă sub control judiciar, după ce, în urmă cu trei ani, a fost trimis în judecată pentru dare de mită, iar una dintre măsurile ce i-au fost impuse din acel moment se referă la interdicţia de a părăsi ţara. Rădulescu speră că așa va convinge instanța să îl lase să plece din țară. «După cum ştiţi, alegerile din 2014 au demonstrat că majoritatea românilor au ales altfel decât ne-am fi dorit noi. Alegerea românilor trebuie respectată şi noi avem datoria să devenim mai credibili pentru a le demonstra tuturor că PSD merită încrederea lor. Voi analiza implicarea şi activitatea membrilor cu privire la campania electorală şi le mulţumesc celor care au stat zi de zi în sediul de campanie alături de mine şi au depus eforturi în vederea asigurării unei Diaspore unite», a spus Rădulescu. Articolul este ilustrat cu o fotografie postată de deputat, cu ceva vreme în urmă, pe contul său de Facebook, în care se înfățișează în lenjerie intimă sau costum de baie (nu putem stabili cu certitudine, fotografia nefiind clară).

În octombrie 2012, ziarul argeșean Curierul zilei (curier.ro) îi dedica un amplu articol, ce se constituie într-un altfel de CV. „Între Cătălin Rădulescu şi Mihai Ghezea, fostul patron al ziarului Atac la persoană, arestat pentru că a încercat să-l şantajeze pe Ioan Nicolae, patronul Astrei Ploieşti, există o relaţie de prietenie, cei doi fiind văzuţi la aceeaşi masă, cînd Rădulescu avea în buricul Piteştiului restaurantul Hanul Cavalerilor. Rădulescu nu are o reputaţie prea bună în PSD Argeş, fiind privit ca oaia neagră de mulţi dintre primarii so­cial-democraţi, unii dintre ei cerîndu-i chiar demisia. Cătălin Rădulescu este un om de afaceri cunoscut în domeniul construcţiilor, în principal prin compania Concordia Con.Strade, şi membru al Ordinului Cavalerilor de Malta. (...) Ziarul Ancheta, în ediţia din 4 august 2011, a publicat un material în care o tînără de 20 de ani l-a acuzat pe omul de afa­ceri Cătălin Rădulescu, patronul ei, că a încercat s-o violeze, să o supună la diverse perversiuni sexuale, într-un hotel de lux din Sibiu. Colegii de la Ancheta susţin că, după ce fata a anunţat Poliţia, oamenii legii l-au găsit pe afaceristul argeşean  dormind şi l-au dus direct la sediul Poliţiei Municipale Sibiu, unde s-a declanşat ancheta. Acuzaţiile tinerei erau tentativă de viol, sechestrare de persoane şi alte acte de violenţă, acuzaţii pe care Cătălin Rădulescu le-a negat. Conform jurnaliştilor de la Ancheta, apelul la 112 a fost primit undeva după miezul nopţii, de la tatăl tinerei, care fusese alarmat, prin telefon, de către aceasta. Bărbatul, aflat în Piteşti, a primit din plin vestea, în momentul în care Ileana - angajata lui Cătălin Rădulescu pe postul de asistent manager - l-a sunat şi i-a spus că a fost bătută şi că are nevoie de ajutor. Ştiind că fata îşi însoţeşte patronul într-o delegaţie la Sibiu, tatăl a apelat 112 şi a cerut intervenţia oamenilor legii la Hotelul Ramada, unde cei doi erau cazaţi şi unde i se spusese că a avut loc şi nefericita întîmplare. Imediat după ce a alertat poliţia, tatăl fetei s-a urcat în maşină şi a plecat spre Sibiu. La momentul la care a ajuns, oamenii legii recoltaseră deja probe din cameră (...). Cătălin Rădulescu a încercat iniţial să nege orice eveniment, după care - în contul informaţiilor pe care redactorii noştri le deţineau deja - a schimbat strategia de apărare, acuzînd la rîndul său un uriaş complot politic. «Este o înscenare ordinară, ordinară, ordinară a unei individe care a plecat cu toată lumea undeva! (...) Să vedem ce spun cei de la PDL, care au aranjat toată chestia asta. (...) Era angajată la noi în companie! Trimisă de oamenii PDL-ului!». (...) Tot ziarul Ancheta, dar în ediţia din 18 decembrie 2011, a scris despre un scandal dintre Cătălin Rădulescu şi Poliţia Rutieră, pe seama unei maşini de lux: «În urmă cu aproximativ trei ani, omul de afaceri Cătălin Rădulescu, alias Berlusconi, rupea gura tîrgului la volanul unei maşini de fiţe cum nu prea mai văzuse Piteştiul pînă la vremea aceea: un Hummer H2, o maşină al cărei preţ de catalog era cotat în jurul a 4 miliarde lei vechi. (...) Bucuria de a şofa o maşină de asemenea calibru i-a fost spulberată la un moment dat de poliţiştii de la Circulaţie, care au descoperit că omul de afaceri argeşean nu avea permis de categoria C, necesar pentru a condu­ce un hummer. Supărat nevoie mare că-i rugineşte maşina-n curte, Cătălin Rădulescu a declanşat un adevărat război în instanţă cu Poliţia, moment în care s-a lămurit şi misterul privind fostul proprietar al bolidului. Şi uite-aşa, în tot tîrgul s-a aflat că de fapt Puff Daddy n-a pus în viaţa lui piciorul în hummerul lui Berlusconi de Piteşti şi că omul de afaceri argeşean îl văzuse cel mai probabil pe celebrul rapper doar la televizor. De fapt, Cătălin Rădulescu luase monstrul pe patru roţi de la Ionuţ Glonţ, unul dintre acţionarii de la MSS Security, preluînd leasingul. Anul trecut, Ionuţ Glonţ l-a acuzat pe patronul de la Concordia Con. Strade că a uitat să-i achite în contul maşinii 10.000 de euro»”.  În decembrie 2012, România TV informa că sora deputatului a fost prinsa la Craiova, in Ajunul Craciunului, avand asupra sa o cantitate destul de mare de droguri (700 de mililitri de ketamina, drog de mare risc), care ar fi urmat să fie distribuite la București.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-06Parerea ta...

RAFAILESCO
05 Dec 2016

poate DNA se mai duce si pe la ICCJ ! cam multe coincidente pe la ICCJ ! întâi Av RafailescO , acum clientul sau-stimabilul dep RadulescO!
GOGU
06 Dec 2016

daca aveam o justitie adecarata trebuia sa-i dea cel putin 5 ani cu exeputare dar vedeti pilele conteaza
ANONIM
06 Dec 2016

JEGURI ORDINARE. NULITATI UMANE. LATURI POLITICE. REZIDUURI UMANE ETC
CROCODILUL FLAMAND
08 Dec 2016

CEAUSESCU REALES LA AL N-SPELEA CONGRES...............SI DUPAIA LA ZID........ASTI SUNT DE MII DE ORI MAI VINOVATI,DR NU-I DERANJEAZA NIMENI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz