2019-09-22 21:32

Deputatul PSD Andreea Cosma: Pe numele șefilor DNA Prahova a fost depusă o plângere penală la Parchetul General

 |  23:57
Deputatul PSD Andreea Cosma: Pe numele șefilor DNA Prahova a fost depusă o plângere penală la Parchetul General

Deputatul PSD, Andreea Cosma, a anunțat că pe numele șefilor DNA Prahova a fost depusă o plângere penală la Parchetul General. Este vorba de Mircea Negulescu , la data faptelor procuror în cadrul DNA Prahova, pe numele lui Onea Lucian, la data faptelor șef serviciu în cadrul DNA Prahova, pe numele lui Giluela Diaconu, la data faptelor procuror în cadrul DNA Prahova și Savu Alfred, la data faptelor procuror în cadrul DNA Prahova.

Plângerea penală a fost semnată de Vlad Cosma, fost deputat PSD, care a apărut în cadrul unei înregistrări la Antena 3 în care a prezentat cazul său și al familiei sale și a prezentat mai multe înregistrari cu procurori din cadrul DNA Prahova care fabricau probe pentru a-l ”prinde” pe Sebastian Ghiță.

Fostul deputat PSD, Vlad Cosma, a ieșit la rampă cu înregistrări bombă, în care dezvăluie cum procurorul DNA Ploieşti Onea i-ar fi cerut să modifice documente, probe care ar fi fost folosite ulterior în dosarul lui Sebastian Ghiţă.

"Aceste probe false au fost folosite cu rea credinţă pentru a induce în eroare judecătorii de la Tribunalul Prahova când a fost cerut mandat de arestare pentru Sebastian Ghiţă.

„M-au pus să modific pozele care au venit în plic, să le fac din nou, fără dată. (...)  Sunt la fel, numai că le-am scos data. Nicolas Anatolie...o să-i umplu 8-ul ăsta de aici. Şi să mai umplu aici, încă un 8 la Matei Maria.”,  spunea, pe înregistrare, Vlad Cosma.

Mă duc cu tabelele modificate înapoi la DNA, la Onea Lucian care se uită la ele şi îmi spune că e foarte mulţumit.

Procurorul Negulescu m-a chemat să-mi spună ulterior că am reuşit să o salvez pe sora mea, dar să am grijă la ce spune procurorul Onea. Probele au fost folosite împotriva lui Sebastian Ghiţă. Aşa au reuşit să introducă în dosar nişte probe false, prin care au reuşit să aresteze un deputat şi sp compromită un premier şi familia sa. În acelaşi mod a fost fabricat şi dosarul în care mp judec la ÎCCJ, fiind adus un stick cu probe false. La acest moment, stickul a dispărut, iar martorul mincinos a recunoscut în faţa judecătorilor.", a declarat Vlad Cosma într-o înregistrare făcută publică la Antena 3, citeaza stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-11Parerea ta...

JON
12 Feb 2018

Toti penalii ataca DNA ca le e frica ca de drak-ul ca se strange latul si nu-I mai scapa nimeni de puscarie! Hal de parlamentari ne-a procopsit PSD!!!! D;alde Andreea Cosma...Fratiorul ei , Vlad Cosma la fel de incompetent si de doua parale ca si sorasa! Tara toata sa fie alaturi de DNA, sa lupte cu HOTI ca Dragnea, Tariceanu, Ghita....Toti astia care-au furat milioane de euro si ne-au saracit pe noi toti!!!! HOTII LA PUSCARIE)))))))))))))))) Nu in demnitati publice!
@FAMIGLIA COSMA
13 Feb 2018

IATA CALITATEA DEPUTATILOR PSDISTI IN TOATA SPLENDAREA LOR . SE INREGISTREAZA , SE TOARNA UNUL PE ALTUL , APOI O TRIMIT PE MUISTA ANDREEA SA DEA DECLARATII LA HAZNAUA 3 CUM SI-A PIERDUT SARCINA . SICTIR BOARFA , SICTIR HAZNAUA 3 . NU O FI K O SFINTA (TOT BOARFA E SI ASTA ), DAR EA POATE FI DEMISA . DNA TREBUIE SA EXISTE , SA VA CONTROLEZE PE VOI BORFASII PSDISTI .
LEVST.
13 Feb 2018

situatia este doar PE SABLON, adica tipica microoligarhiilor tribale, care conduc Romania...Cum este posibil ca din 20+ de milioane de locuitori cu peste 14 milioane adulti si cel putin cateva milioane bune de adulti cu o diploma, deci cum este posibil ca "pronia cereasca" sa se fi coborat doar asupra a cateva familii si sa le binecuvanteze cu toata intelepciunea si onestitatea posibila? crin antonescu, sef de senat (si chiar pres-edinte de tara , cu saptamana) iar nevasta eurodeputat, ponta , la fel, PM iar nevasta europarlamentar, cainele basset pres.-edinte iar fi-sa europarlamentar, etc...Acelasi lucru si la acest trib ploiestean, toate darurile lui dumnezeu au cazut pe cosma cel batran, pe fi-su si fi-sa, si ca in toate cazurile enumerate mai sus, s-a dovedit ca toti sunt banditi de cea mai joasa spetza, chiar daca inca necondamnati, tocmai datorita interrelatiilor dintre ei si -la fel- datorita faptului ca mai toti au "oamenii" lor in justitie, adica alti banditi, deghizati in judecatori, etc. Problema se regaseste si in cele mai democratice tari, insa in Romania INTINDEREA ESTE -si pe verticala si pe orizontala- dusa la maxim, adica IN TOATA TARA si la orice nivel si structura, cea ce face IMPOSIBILA vindecarea acestui cancer din interior, aceasta mai este posibil doar prin masuri radicale, adica INTOARCEREA la Monarhie DOAR cu aport Englez, judecarea a cel putin 5 mii de "inaintasi" (parlamentele, pres-edintiile, guvernele, clientela, etc.) , punerea lor in puscarii pentru minim 10 ani, confiscarea imenselor averi ale acestora( pe usor 250 MILIARDE euro), iar pentru a se transmite mesajul necesar, condamnarea capitala a cam 20 de indivizi, din varful conducerilor...Altfel aceasta continua balaceala nu face decat ca Romania sa fie privita ca un mare circ al mapamondului, care -la un moment dat- lumea,satula de aceste mizerii, o va sterge de pe harta lumii...
CARDAN
13 Feb 2018

ESTE INTERESANT DE AFLAT , CUM A AJUNS PARASUTA ASTA DE A. COSMA DEPUTAT . CINE A VOTAT-O PE VAGABOANTA ASTA ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray