2020-04-03 08:47

Deputatul PSD Bordeianu, violator cu acte în regulă

 |  21:01
Deputatul PSD Bordeianu, violator cu acte în regulă

Violul se poartă în Vaslui până la rang de parlamentar. Este vorba de un deputat PSD, condamnat pentru viol în 1985. În noiembrie 2014, procurorii din cadrul Parchetului General au demarat cercetările în cazul deputatului de Vaslui Dan Bordeianu pentru abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Dacă privim puțin în trecut, vom înțelege că parcursul colegului de partid al domnilor Ponta și Dragnea este unul absolut logic.

Până acum, Dan Bordeianu era cunoscut în mediul politic drept deputatul-violator, după ce, în 1985, împreună cu doi acoliți, a sechestrat și a violat o tânără. Conform actului de sesizare al instanței, pe 9 aprilie 1985, tânăra se întorcea de la serviciu. Dan Bordeianu, împreună cu prietenii săi au acostat-o și, cu forța, au dus-o la locuința unuia dintre inculpaţi, unde cei trei au avut raporturi sexuale cu victima.

Deputatul PSD Bordeianu, violator cu acte în regulă
zoom

Potrivit presei locale care descrie incidentul, a doua zi dimineața, profitând de împrejurarea că celor trei le era foame, victima s-a oferit să le pregătească micul dejun și, trecând în bucătărie, a deschis ușa care fusese asigurată cu un zăvor și a fugit acasă îmbrăcată sumar, pentru că hainele îi fuseseră ascunse. În fața organelor de urmărire penală, inculpații au recunoscut comiterea infracțiunii, dar au afirmat că partea vătămată ar fi acceptat în mod tacit să aibă raporturi sexuale cu toți inculpații, întrucât ar fi fost prietenă cu Bordeianu. Conform sentinței de atunci a Judecătoriei Vaslui, Bordeianu a fost condamnat la cinci ani de școală de corecție. Acesta avea aproape 18 ani la data incidentului. Bordeianu a fost deputat PNL şi fost vicepreşedinte al Tineretului Naţional Liberal la nivel naţional! Dar, cu doar câteva zile înainte de turul al doilea al alegerilor prezidențiale, Bordeianu s-a retras din PNL și s-a înregimentat în PSD, după ce cochetase cu UNPR. Dacă ne uităm la activitatea sa politică, Bordeianu nu a excelat. În mandatul de deputat PNL dintre 2008 şi 2012, el a fost coiniţiator la 16 propuneri legislative, din care doar două au devenit legi. Două legi în patru ani! Iar acum este iarăşi deputat. Și cercetat penal.

Nechifor recidivistul

Alt faimos violator vasluian este Marius Nechifor, care, la vârsta sa de 25 de ani, are deja la activ trei violuri, potrivit publicaţiei estnews.ro (http://estnews.ro/2014/02/21/la-25-de-ani-comis-al-treilea-viol-gerontofilul-din-dumesti/). Iar toate victimele sale sunt bătrâne.

Citește și: EXCLUSIV: Statisticile oficiale 1990-2014, obținute de PUTEREA. Violul la români. Vasluienii au trimis și în Parlament un violator

Citește și: România bestială. Trăim lângă astfel de "oameni"

Citește și: Viol pe surse

Citește și: Vaslui, filmul grozăviei care a revoltat România


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-23Parerea ta...

BEBE
24 Iul 2015

Ia placut si acestui deputat sa greseze cu violenta ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine