2019-12-14 14:53

DESCINDERE a procurorilor DNA la CJ Iaşi. Acuzaţii de luare de MITĂ şi ABUZ în serviciu

 |  09:29
DESCINDERE a procurorilor DNA la CJ Iaşi. Acuzaţii de luare de MITĂ şi ABUZ în serviciu

Procurorii DNA au descins marţi dimineaţă la sediul Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi şi la Direcţia Judeţeană de Drumuri. Preşedintele CJ Maricel Popa afirmă că anchetatorii verifică contractele de atribuire a lucrărilor de deszăpezire şi de asfaltare a unor drumuri. Potrivit unor surse judiciare, în acest dosar se fac cercetări pentru infracţiunile de luare de mită şi abuz în serviciu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi a declarat pentru News.ro că ancheta ar viza modul în care au fost făcute lucrările de asfaltare la drumul judeţean Gropniţa-Movileni, în cazul căruia ar fi fost făcută o plângere a CJ la DNA, în toamna anului trecut. De asemenea, ar fi verificat şi contractul pentru refacerea drumului Iaşi-Ţibăneşti.

Maricel Popa a spus că aceste contracte au fost încheiate de vechea conducere a Direcţiei de Administrare a Drumurilor Judeţene, al cărei director, Daniel Minciună, a decedat în urmă cu două luni.

Şeful Consiliului Judeţean Iaşi a mai susţinut că anchetatorii au cerut şi documente legate de atribuirea lucrărilor de deszăpezire pentru perioada 2016-2017.

Maricel Popa, care este preşedinte al filialei judeţene a PSD Iaşi, se află la conducerea CJ Iaşi din iunie 2016.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-05-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray