2020-01-27 12:10

DESCINDERE de amploare a DIICOT la CLINICA unui celebru CHIRURG din Cluj-Napoca

 |  10:12
DESCINDERE de amploare a DIICOT la CLINICA unui celebru CHIRURG din Cluj-Napoca

Poliţiştii DCCO, împreună cu procurorii DIICOT, efectuează percheziţii în această dimineață la clinica din Cluj-Napoca a chirurgului Mihai Lucan.

Dosarul privește destructurarea unei grupări infracţionale organizate, specializată în săvârşirea infracţiunii de delapidare, cu consecinţe deosebit de grave, prejudiciul cauzat fiind de peste 5 milioane lei, au precizat surse judiciare. Prejudiciul cauzat este de 5.169.406 lei.  Vor fi aduşi la Bucureşti, pentru audieri, şapte suspecţi în acest caz, precum şi alte 30 de persoane, ce vor avea calitatea de martori. "Din primele verificări a reieşit că membrii acestui grup infracţional organizat avea drept scop însuşirea, folosirea, traficarea, după caz, a bunurilor aflate în patrimoniul persoanei vătămate, respectiv a serviciilor medicale specifice prestate de către angajaţii acestei unităţi sanitare, în beneficiul unei alte clinici medicale, entitate prin intermediul căreia aceştia şi-ar fi promovat interesele. Gruparea infracţională organizată ar fi fost sprijinită de alte 5 persoane, în schimbul menţinerii în funcţiile de conducere pe care le deţineau. În perioada 2005 - 2016, membrii grupului infracţional organizat ar fi devalizat persoana vătămată pe de o parte, în beneficiul altei clinici medicale private", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-20

Mai multe imagini:
DESCINDERE de amploare a DIICOT la CLINICA unui celebru CHIRURG din Cluj-Napoca
zoom


In legatura cu acest articol...

Unul dintre cei mai mari CHIRURGI români, vizat de o anchetă DIICOT. Cine este celebrul medic și ce spun procurorii
Parerea ta...

DUX
20 Dec 2017

Din pacate este o realitate a zilelor noastre intr-un sistem medical dezorganizat cu premeditare!De la instrumentar la aparatura totul e trecut de la spitalul de stat la clinica privata,acelasi medic iti spune la stat ca nu are ce sa iti faca dar iti recomanda o clinica privata ,unde acelasi medic apare pe post de salvator! Si statul vrea sa le mareasca lefurile,sa utileze spitalele,sa asigure medicamente gratuite in „gaura neagra „numit sistem medical public!In loc sa recunoasca falimentul sistemului public,sa dea banii furati generatiilor care au platit fara sa aiba o zi de spitalizare,sa ii asigure medical pe cei care muncesc si doar atat!Ati vazut cum vin pomanagii Romaniei sa isi ia ajutoarele cu Mertzanul?(cazul de la Craiova) si sa stea iarna in spital pana trece frigul? Asa lucreaza sistemul… public….
@DUX...
20 Dec 2017

BRAVO PT.COMENTARIU! AȘA E!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine