2020-07-07 00:40

Descinderi în forță în fieful lui Bădălău

 |  14:34
Descinderi în forță în fieful lui Bădălău

Echipe de la Corpul de control al prim-ministrului și de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice vor scana, în perioada următoare, o serie de lucrări de asfaltare și alimentare cu apă din județul Giurgiu, finanțate prin Programul Național de Dezvoltate Locală (PNDL) și Fondul de Dezvoltare și Investiții (FDI).

Potrivit  informațiilor noastre, verificările vizează lucrările derulate prin intermediul firmelor deținute de familia baronului PSD, Niculae Bădălău, și de societățile familiei Paula și George Cușă, nașii lui Bădălău junior.

Joi, la primele ore ale dimineții, sediul Primăriei din comuna giurgiuveană Crevedia Mare a fost luat cu asalt de oamenii trimiși în control de cele două instituții mai sus menționate. Practic, împreună cu reprezentii al Primăriei Crevedia Mare, cei aflați în control fac verificări pe teren în privința stadiului lucrărilor. Din datele deținute de PUTEREA, verificările vor continua în mai multe localității din județul Giurgiu, printre care Prundu, Comana, Colibași, Singureni, Clejani, Toporu, Izvoarele și Răsuceni. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz