2019-10-22 22:04

Detalii de ULTIMA ORĂ despre criminala de la METROU. Ce spune tânăra agresată la staţia Costin Gorgian

 |  12:32
Detalii de ULTIMA ORĂ despre criminala de la METROU. Ce spune tânăra agresată la staţia Costin Gorgian

Femeia suspectată de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor, unde a împins în faţa metroului o tânără de 25 de ani, a fost reţinută de procurori. Cu câteva ore înaintea incidentului de la Dristor, femeia a împins în faţa metroului o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic. Acest incident a avut loc la staţia de metrou Costin Georgian. Imaginile suprinse de camerele video din cele două staţii de metrou arată că tânăra care a fost împinsă de femeie la staţia Costin Georgian a opus rezistenţă, la un moment dat chiar s-ar fi luptat cu agresioarea şi a reuşit să fugă. Cealaltă tânără, de 25 de ani, a fost pândită de femeie într-un moment în care nu era atentă, butonând telefonul mobil, a fost împinsă şi a căzut pe şine în momentul în care trenul ieşea din tunel. Ea ar fi reuşit să se ridice, dar femeia ar fi împins-o cu piciorul şi a căzut, fiind lovită de tren, afirmă surse judiciare. Conform acestora, femeia a fost incoerentă la audieri, iar primele concluzii sunt că ar avea probleme psihice.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că femeia, care se numeşte Magdalena Şerban şi este din Craiova, a fost incoerentă pe toată durata audierilor, nefurnizându-le anchetatorilor nicio informaţie despre faptele comise. Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie, negând.

Ea le-a spus anchetatorilor că nu are o locuinţă şi că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord, iar în ultima perioadă a locuit la un prieten, fără a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia. Ea a spus că nu ştie adresa, dar ştie să ajungă acolo.

Conform unor surse judiciare, în imaginile video cu primul incident, petrecut la staţia de metrou Costin Georgian, se poate observa că femeia a împins-o pe victimă de trei ori, nereuşind să o arunce pe şine. Victima ar fi opus rezistenţă, iar la un moment dat s-a şi luptat cu agresoarea, reuşind într-un final să fugă.

În cazul celui de-al doilea incident, de la staţia Dristor, imaginile arată că tânăra de 25 de ani a fost împinsă  şi a căzut pe şine exact la momentul la care trenul a ieşit din tunel. Tânăra a reuşit să se ridice, pe şine, dar suspecta ar fi împins-o cu piciorul, iar victima a căzut din nou, fiind lovită de metrou. La acel moment, în staţia de metrou se aflau puţine persoane.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-13Parerea ta...

LEVST.
30 Dec 2017

Cazul Magdalenei Șerban de la metrou. Ce înseamnă să fii bolnav psihic. deAndrada Ilisan...."Tatăl adoptiv al fetei omorîte: “Nu am putut să mă uit la imagini. Este o adevărată tragedie, dar nu pot da vina nici pe femeia care a împins-o, am înțeles că era bolnavă psihic. Este vina autorităților.”..."_____-------______Exact! Toate autoritatile de dupa "89 trebuie tinute responsabile pentru toate decesele premature, inclusiv a cetatenilor romani plecati in strainatate(dar nu in vacante) , morti sau ucisi, pentru ca autoritatile romane au facut si fac, ca romanii sa plece din tara, in necunoscut, iar necunoscutul este intotdeauna plin de riscuri majore...Articolul merita citit, pe "contributors.ro")
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray