2019-11-12 21:22

DEZVĂLUIREA serii: Banii cheltuiți de DNA, VERIFICAȚI de Curtea de Conturi

 |  23:31
DEZVĂLUIREA serii: Banii cheltuiți de DNA, VERIFICAȚI de Curtea de Conturi

Curtea de Conturi va începe o verificare la Direcția Națională Anticorupție și la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism pentru a vedea dacă se justifică sumele uriașe cheltuite de cele două instituții. Informația a fost prezentată, miercuri, de Mihai Gâdea, la Antena 3.

"Curtea de Conturi începe o verificare cu privire la modul în care s-au folosit resurse uriașe financiare de către DNA și DIICOT în toată această perioadă. Documentul pe care îl vedeți în premieră națională este pus la dispoziția noastră de departamentul de investigații al Antena 3, condus de Bianca Nae, și aflăm cu această ocazie că va fi verificat cum au fost cheltuiți banii publici de Parchetul General", a spus Mihai Gâdea.

Curtea de Conturi va verifica și cheltuirea fondurilor operative, fonduri care de regulă sunt uriașe și la care nu are nimeni acces.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-16Parerea ta...

ANONIM
30 Ian 2019

CURTEA DE CONTURI NU POATE FACE O ANCHETA SA NE SPUNA CÂTI BANI PUBLICI MERG PE FILIERA MAFIA PSD- HAZNAUA 3 - RO.TV. PENTRU SUSTINERE SI FAKE- NEWS DEBITATE DE ACESTE CLOSETE. MEDIA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray