2019-07-19 02:43

DEZVĂLUIREA serii: Catedrala Neamului e gata de SFINȚIRE, dar nu are aviz ISU. Ce se va întâmpla

 |  21:47
DEZVĂLUIREA serii: Catedrala Neamului e gata de SFINȚIRE, dar nu are aviz ISU. Ce se va întâmpla

Duminică, cel puțin 30.000 de credincioși sunt așteptați la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului. Desfășurarea evenimentului de sfințire se face ”exclusiv pe răspunderea proprietarului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, într-un răspuns pentru Recorder.

”Am luat la cunoştinţă, la nivelul ISU, despre intenția organizării acestui eveniment şi despre numărul ridicat de participanţi. Totuşi, desfăşurarea evenimentului în interiorul șantierului se face exclusiv pe răspunderea proprietarului, a organizatorului“, a explicat Daniel Vasile pentru Recorder. De asemenea, Daniel Vasile a mai spus că „este ilegală punerea în funcțiune a unei clădiri aflată în stadiu de execuţie, la care nu s-a făcut recepţia şi pentru care nu a fost obţinută autorizaţia de incendiu, potrivit legii 307/2006“. Citește textul integral pe Recorder.ro.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-24Parerea ta...

TULUMBA
24 Noi 2018

Dezvaluire sau mărgică ?
ANONIM
24 Noi 2018

Oare biserica ortodoxă respecta legile țării???.... poate va aduceți aminte si de afacerile turistice ale lui șpagoveanu din moldova....biserica este stat in stat si Sterpul ii accepta ca partener.....cine se aseamănă se adună
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray