2019-11-15 00:33

DEZVĂLUIREA serii: Cum s-a CHINUIT ministrul Tudorel Toader să termine liceul. DIPLOMA de bacalaureat

 |  20:18
DEZVĂLUIREA serii: Cum s-a CHINUIT ministrul Tudorel Toader să termine liceul. DIPLOMA de bacalaureat

Renumitul profesor Tudorel Toader, devenit celebru după ce a obținut funcția de Ministrul al Justiției, s-a confruntat cu serioase probleme la învățătură pe vremea când era un simplu elev de liceu. Conform documentelor obținute în exclusivitate de Newsweek, notele cu care Toader a absolvit bacalaureatul nu par să facă cinste nimănui.

 

DEZVĂLUIREA serii: Cum s-a CHINUIT ministrul Tudorel Toader să termine liceul. DIPLOMA de bacalaureat
zoom

În 1979, la Bacalaureat, junele Tudorel Toader era cât pe ce să pice examenul: la Matematică a luat doar 6. Nici clasa a XII-a n-a terminat-o mai ”glorios”: media 6,33 la același obiect, 6,67 la Istorie, 5,67 la Chimie, 7,66 la Biologie și 7 la Engleză.

Tot în 1979, Toader a fost respins la examenul de admitere la facultate, devenind student la Drept de-abia în 1982.

Actualul ministru al Justiției a absolvit Liceul Industrial "Unirea" din Focșani. La Balacaureat a luat nota 9 la Limba și Literatura Română, 6 la Matematică și 10 la Proba Practică – medie generală 8,33. Explicația pentru ultimul examen - cu doi ani mai devreme, instituția de învățământ preuniversitar fusese transformată din liceu teoretic în unul industrial, cu profil auto, dezvăluie Newsweek.

Cu toate acestea, generațiile care începuseră liceul la profilul matematică-fizică au fost lăsate să termine la acest profil, așa cum a fost cazul lui Toader. Acest lucru nu l-a scăpat însă ca, din clasa a XI-a, să aibă în orar obiecte aferente noului statut: Desen tehnic (clasa a XI-a, media generală 9,33), Studiul materialelor (cl. a XI-a, 9,66), Rezistența materialelor și organe de mașini (cl. a XI-a, 9,00), Acționări și automatizări (cl. a XI-a 8,00, cl. a XII-a 9,66), Motoare (cl. a XI-a, 8,33), Tehnologia meseriei (cl. a XI-a 9,34). La unul dintre obiectele de acest gen, Tehnologia asamblării și montajului, Toader a obținut una dintre puținele medii de 10 din liceu.

Părea că promite ca inginer sau maistru, dar n-a fost să fie. Conform diplomei meseria pentru care se calificase era "mecanic mașinist utilaje".

DEZVĂLUIREA serii: Cum s-a CHINUIT ministrul Tudorel Toader să termine liceul. DIPLOMA de bacalaureat
zoom

La obiectele clasice, Tudorel Toader n-a mai avut așa de mult succes. Posibil ca de pe atunci să-și fi smuls părul din cap din cauza Matematicii (cl. a X-a 7,83, cl. a XI-a 7,33, cl. a XII-a 6,33), Chimiei (cl. a XI-a 7,50, cl. a XII-a 5,67), Limbii Engleze (cl. a IX-a 7,27, cl. a XII-a 7), Limbii Franceze (cl. a XI-a, 7) sau Biologiei (atât în clasa a IX-a, cât și a XII-a a avut 7,66), Istorie (cl. a XII-a, 6,67).

A fost însă foarte bun la Economie politică (cl. a XI-a 9,66), Cunoștințe social-politice (cl. a X-a 9,17), Filozofie (cl. a XII-a, 10) și, paradoxal pentru cei care îl ascultă în prezent, Limba și Literatura Română: 8,91, 9,41, 9,33, 8,66 pentru cei patru ani de liceu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-05Parerea ta...

ANONIM
05 Feb 2019

Ca sa fiti echidistanti si corecți....dati aceleași date si ptr plagiatoarea de 4%.... si pentru CRACANEL....veti avea surprize mari de tot....notele se justifică...ptr ca atunci se făcea scoala ....nu pe bani ca acum
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Feb 2019

asa a produs sistemul bolsevic numai slugi pupincuriste si jigodii taratoare....provenite din mlastina...lipitori care sug sange
ANONIM
06 Feb 2019

Dar repetent(a)ul care a scris articolul, la ce facultate particulara a studiat?
ANONIM
06 Feb 2019

Luati la puricat si diplomele lui Sica caea vrea la presedintie Media 5 la lb romana
TACHE
06 Feb 2019

Dar cum sa chinuit anonimul autor sa scrie acest articol ? Daca avea jumatate din scoala lui Tudorel, nu semna "E.S."
COADA DRACULUI
07 Feb 2019

CUMETRE DESTEPT , CARE TE PIEPTANI IN CAP CU PROSOPUL . TE SCALPEAZA COLEGI PROFESORII . UNDE MATA ERAI CIND SAU FACUT LEGILE ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray