2020-07-07 03:15

DEZVĂLUIREA zilei: Fiul lui Dragnea are domiciliul într-o casă PAROHIALĂ. Cum e posibil

 |  19:33
DEZVĂLUIREA zilei: Fiul lui Dragnea are domiciliul într-o casă PAROHIALĂ. Cum e posibil

Valentin Ștefan Dragnea, fiul președintelui PSD, și-a mutat domiciliul în București, într-o casă parohială situată chiar în spatele Bisericii Sf. Elefterie, deși este proprietarul unei vile în Voluntari, primită cadou de la bunicii materni. Luarea în spațiu a fiului lui Liviu Dragnea ar fi fost făcută, potrivit jurnaliștilor de la Newsweek România, cu voia Bisericii Ortodoxe Române.

Jurnaliștii de la Newsweek România arată că, deși nu locuiește în respectiva casă parohială, Valentin Dragnea și-a înregistrat domiciliul acolo, motiv pentru care casa parohială ar apărea la Registrul Comerțului și în Monitorul Oficial la orice acțiune ce privește SRL-urile și SA-urile în care el este implicat. Reamintim că fiul președintelui PSD este implicat în mai multe afaceri cu creșterea porcilor. pantofi de lux și construcția de clădiri rezidențiale și nerezidențiale.

Jurnaliștii mai dezvăluie că respectiva casă parohială este a viitorului socru al lui Valentin Dragnea și că luarea în spațiu s-a produs înainte de nunta care va avea loc spre finalul lunii august la Palatul Snagov și s-a realizat cu acceptul Bisericii Ortodoxe Române, reprezentanții acesteia confirmând informațiile.

Mai multe detalii pe Newsweek România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-10Parerea ta...

SFANTUL PORCAR FLAUSAT
09 Aug 2018

doamne miluiesteeeeee.......la Belina Drac-nea se belesteee
CIUMA ROSIE
09 Aug 2018

pai asta scrie si in BIBLIE,ca DIAVOLUL umbla imbracat in popa...PIEI SATANA
ANONIM
10 Aug 2018

De asta ii merge RAU poporului roman , MULTI DIN PREOTII SAI slujesc DIAVOLILOR. PUIUL DE MILITIAN INTRUCHIPEAZA DIAVOLUL NUMAI COARNELE II LIPSESC, EL VREA SA FIE "HOT CINSTIT"...................
@ANONIM
10 Aug 2018

SI VOI CUI SLUJITI PORCILOR ? DIAVOLILOR SOROS SI IOHANIS NAZISTUL CONCLUZIA SUNTETI ...LA FEL
ANONIM
10 Aug 2018

B.O.R face de foarte multi ani politica mafiei psd. Patriarhul Daniel i-a cantat puscariasului draknea ""VREDNIC ESTE" !!!!!!!. ACESTA ESTE COMPORTAMENTUL B.O.R FATA DE HOTI SI LICHELE BOLSEVICE.
FIUL LUI DRAGNEA
15 Aug 2018

IN CURIND VA AVEA DOMICILIUL LA JILAVA , IN CELULA CU BORFASUL DE TASU .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz