2019-11-12 21:22

DEZVĂLUIRI. Cum a ajuns fiul lui DRAGNEA să aibă domiciliul într-o casă parohială din București. Ce spune Arhiepiscopia Bucureştilor

 |  15:57
DEZVĂLUIRI. Cum a ajuns fiul lui DRAGNEA să aibă domiciliul într-o casă parohială din București. Ce spune Arhiepiscopia Bucureştilor

Arhiepiscopia Bucureştilor a transmis vineri, în legătură cu stabilirea domiciliului lui Valentin Dragnea în casa parohială a bisericii Sfântul Elefterie-Nou, că fiul liderului PSD urmează să se căsătorească cu fiica preotului, iar acesta a făcut demersuri legale astfel încât viitorul său ginere şi-a stabilit domiciliul în casa parohială, cu scopul de a se oficia căsătoria sa civilă în Bucureşti, fără a solicita însă acordul parohiei şi fără a înştiinţa Centrul eparhial, informează News.ro.

Potrivit Arhiepiscopiei Bucureştilor, casele parohiale sunt folosite în special de preoţii slujitori ai parohiilor respective şi de familiile lor (potrivit Statutului pentru Organizarea şi Funcţionarea Bisericii Ortodoxe Române, art. 48, alin. 1), iar preotul Dionis Tătulescu, cleric al Parohiei Sfântul Elefterie-Nou, cu acordul parohiei şi al Centrului eparhial al Arhiepiscopiei Bucureştilor, locuieşte în casa parohială din strada Dr. Mihail Obedenaru Gheorghiade, nr. 1, împreună cu familia sa (soţia şi cele două fiice ale sale).

Arhiepiscopia Bucureştilor precizează că una dintre fiicele preotului Dionis Tătulescu urmează să se căsătorească în luna august cu Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, iar în aces sens preotul Dionis Tătulescu a făcut demersurile legale astfel încât viitorul său ginere şi-a stabilit domiciliul în casa parohială, cu scopul de a se oficia căsătoria sa civilă în Bucureşti.

"Fără a solicita acordul Parohiei Sfântul Elefterie – Nou şi fără a înştiinţa Centrul eparhial, preotul Dionis Tătulescu a realizat demersurile legale, astfel încât viitorul său ginere, domnul Valentin Dragnea, şi-a stabilit domiciliul în casa parohială de la adresa menţionată, cu scopul de a se oficia căsătoria sa civilă în Municipiul Bucureşti", arată Arhiepiscopia Bucureştilor .

Aceeaşi sursă menţionează că în casa parohială Sfântul Elefterie Nou nu îşi desfăşoară activitatea nicio societate comercială, locuinţa nefiind sediul social pentru vreo firmă şi nu se justifică nicio învinuire a Bisericii Ortodoxe Române privind domiciliul actual al fiului liderului PSD.

Revista Newsweek a scriscă fiul preşedintelui PSD urmează să se mute în casa parohială Sfântul Elefterie – Nou, după ce acesta urmează să se căsătorească cu fata preotului Dionis Tătulescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-10Parerea ta...

COADA DRACULUI
10 Aug 2018

ASA SA LE AJUTE DUMNEZEU , PENTRU CORECTITUDINEA , FAMIILOR LOR
PROROCUL
11 Aug 2018

Cum a ajuns fiul lui DRAGNEA să aibă domiciliul într-o casă parohială din București. ASTA-I DOVADA CA POPII AU FACUT PACT CU DIAVOLUL. Fam LUI dreaknea este o spurcaciune si la propriu si la figurat, GUNOAIE UMANE.
ANONIM
11 Aug 2018

Atata timp cat biserica face politica mafiei psd iar patriarhul i-a cantat puscariasului draknea "" VREDNIC ESTE '' CE VA MAI SURPRINDE ?
CUM A AJUNS !
11 Aug 2018

Si cine il sustine, pe japita aceea rares bogdan pus la insolventa tv de Coldea Cum a facut POLITRUCUL cosmin gusa averea de milioane de euro, De ce hotul iohannis nu este cercetat pentru marsaviile saleAcestea sunt intrebarile nu de ce sta un om itr o chilie la manastire
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Harul și darul Nunta fiului lui Liviu Dragnea a adus în prim plan și aranjamentele „ţesute” pe ascuns de mai marii Bisericii Ortodoxe Române (BOR) împreună cu anumiți lideri politici din țara noastră
31 Aug 2018 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray